پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین
در آستانه روز قدس صورت گرفت؛
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایام روز قدس طی نامه های جداگانه به وزرای آموزش و فرهنگ و روسای دانشگاه های جهان اسلام ضمن تبیین نسل کشی رژیم کودک کش صهیونیست، کشتار مردم بی گناه غزّه، ممانعت از ارسال کمک های انسانی و مواد غذایی، وظایف سنگین کشور های اسلامی در قبال جنایت های رژیم اشغالگر قدس و.. تاکید که این شرایط زنگ خطر وقوع بی سابقه ترین فاجعه انسانی قرن حاضر را به صدا درآورده است و ضمن ارایه برخی اقدامات برای مقابله با این جنایت ها پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین را مطرح کرد.
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایام روز قدس طی نامه های جداگانه به وزرای آموزش و فرهنگ و روسای دانشگاه های جهان اسلام ضمن تبیین نسل کشی رژیم کودک کش صهیونیست، کشتار مردم بی گناه غزّه، ممانعت از ارسال کمک های انسانی و مواد غذایی، وظایف سنگین کشور های اسلامی در قبال جنایت های رژیم اشغالگر قدس و.. تاکید که این شرایط زنگ خطر وقوع بی سابقه ترین فاجعه انسانی قرن حاضر را به صدا درآورده است و ضمن ارایه برخی اقدامات برای مقابله با این جنایت ها پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین را مطرح کرد.
متن کامل این نامه ها که از طریق دبیرخانه کمیسیون ملی سازمان اسلامی آموزشی علمی و فرهنگی (آیسسکو) به وزرای آموزش و فرهنگ و روسای دانشگاه های جهان اسلام ارسال شده است به شرح ذیل است:
بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
وزرای محترم آموزش و فرهنگ جهان اسلام
با احترام، همانطور که مستحضرید اکنون در حالی به آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس نزدیک می شویم که متاسفانه مردم مظلوم غزه با بدترین شرایط ناشی از محاصره در معرض نسل کشی رژیم کودک کش اسراییل بعد از عملیات پیروزمندانه طوفان الاقصی قرار گرفته اند، هر چند مردم و نخبگان آزاده جهان و سازمان های طرفدار صلح واقعی در برابر این جنایت هولناک و نسل کشی ها سکوت نکرده اند، اما هنوز هم کشتار مردم غیر نظامی و بی گناه غزه بدون توجه به وجدان جامعه بشری و محکومیت آن در افکار عمومی و خواست نخبگان علمی و فرهنگی ادامه دارد.
تداوم نسل کُشی در باریکه غزه و رفح و جنایات جنگی در کرانه باختری، در کنار ممانعت رژیم اسراییل از ارسال کمک های انسانی و مواد غذایی به نوار غزه و استفاده رژیم از گرسنگی دادن ساکنان غزه با هدف تداوم نسل کشی و نابودی زنان و کودکان، زنگ خطر وقوع بی سابقه ترین فاجعه انسانی قرن حاضر را به صدا درآورده است.
بر اساس آموزه های دین مبین اسلام و منطبق با رهنمود های قرآن کریم، اعتقاد و باور راسخ داریم که ظلم، پایدار نمی ماند و نهایتاً خداوند تبارک و تعالی، مستضعفین را حاکمان زمین قرار خواهد داد (وَ نُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فی الْاَرضِ و نَجعَلَهُم اَیِمَّه و نَجعَلَهُمُ الوارِثین)، پس بی تردید وعده الهی به حقیقت خواهد پیوست (اَلا اِنَّ وَعدَ اللَّهِ حَق) و قطعاً پایان رژیم اسراییل نزدیک است (و لَو کَرِهَ المُشرِکون).
جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز همدردی با ملت شریف فلسطین و محور مقاومت و خانواده های شهدای غزه و مقاومت فلسطین و لبنان، معتقد است در بزنگاه خطیر کنونی و در این نقطه عطف تاریخی-تمدّنی وظایف بسیار سنگینی بر عهده کشور های اسلامی است.
انتظار است کشور های اسلامی با تمام توان و تدبیر از حقّ مسلّم غصب شده مردم فلسطین دفاع و برای کاهش آلام مردم مظلوم و زجر کشیده غزه، با ابتکار عمل گام های جدّی و موثری برای محکومیت نسل کشی رژیم غاصب صهیونیستی در قالب برگزاری کنفرانس های علمی و نمایشگاه فرهنگی برداشته و با ایجاد شبکه علمی و فرهنگی به تبیین قیام پیروزمندانه طوفان الاقصی و مظلومیت مردم غزه برای نخبگان و مردم در سطح جهان بپردازند و تلاش برای قطع رابطه کشور ها با رژیم صهیونیستی در همه زمینه ها خصوصا در حوزه علمی و آموزشی و فرهنگی را در دستور کارقرار دهند، همچنین از طریق مجاری علمی و رسانه ای، طبل رسوایی رژیم صهیونیستی و حامیان آنان را در مجامع جهانی به صدا در آورند.
بر این اساس ما کارگزاران فرهنگی و علمی جهان اسلام باید سیاست اثرگذار در حوزه مسوولیت علمی و فرهنگی خود در پیش گیریم تا نقشی عمده در حمایت حقوق مردم مظلوم فلسطین ایفا کنیم؛ اقدامی که مستقیماً بر عهده وزرای محترم کشور های اسلامی است و باید این مسوولیت را به طور جدی به انجام رسانیم که نصر و یاری خداوند مهربان نزدیک است؛ «مَتی نَصرُ اللَّهِ اَلا اِنَّ نَصرَ اللَّهِ قَریب»
در پایان برای پیگری امور و انسجام بیشتر پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین را می دهم و کسانی که تمایل به عضویت در این مجمع دارند، حضورشان را اعلام دارند.
روسای محترم دانشگاه های جهان اسلام
با احترام، همانطور که مستحضرید جوهره اصلی حقوق بشر، پاسداری از عدالت و کرامت انسانی است. از همین رو، وظیفۀ همه انسان های آزادی خواه، سازمان ها و نهاد های بین المللی و نخبگان دانشگاهی همواره حفظ حقوق بشر و کرامت انسانی بوده است. این مهم در اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز مورد تاکید قرار گرفته است. با این وجود، امروزه سرزمین فلسطین به نماد نسل کشی و نقض حقوق بشر در جهان تبدیل شده است. بیش از نیم قرن است که ملت فلسطین قربانی تجاوزگری و زورگویی قدرت های بزرگ به ویژه صهیونیسم جهانی قرار گرفته و حتی طبق قوانین بین المللی از حق دفاع مشروع خود نیز در برابر متجاوزان محروم گردیده است. از آن جایی که فطرت های پاک بشری و آزادی خواه هیچ گونه ظلم و ستمی را در اقصی نقاط جهان بر نمی تابند؛ بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) برای مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی و حامیان آن در آواره کردن مردم ستمدیده فلسطین و کشتار آنان و نیز آگاه کردن وجدان های بیدار جهانیان، جمعه آخر ماه مبارک رمضان هر سال را «روز جهانی قدس» نام گذاری کردند.
اینک که تاریکی و بی آبی نوار غزّه را فراگرفته و سخن از پایان منابع غذایی و دارویی است از نخبگان و روسای دانشگاهی جهان انتظار است ضمن اعلام جهانی محکومیت جنایات جنگی و نسل کشی علیه مردم غیرنظامی غزه، ماموریت های انسانی و دانشگاهی خود را در قبال این مردم مظلوم و عضو جامعه بشری ایفا کنند و برای اعلام هم دردی ضمن فشار بر مجامع بین المللی افزون بر پایان جنگی نابرابر، خواستارِ برقراری صلح و استیفای حقوق حقۀ ملت مظلوم فلسطین شوند و با تشکیل مجامع علمی و نخبگانی ضمن فعال سازی تمام ظرفیت های دیپلماسی علمی برای فشار بر رژیم صهیونیستی به تبیین قیام پیروزمندانه طوفان الاقصی و مظلومیت مردم غزه برای نخبگان و مردم پرداخته و از طریق مجاری علمی و رسانه ای، طبل رسوایی رژیم صهیونیستی و حامیان آنان را در مجامع جهانی به صدا در آورند، همچنین انتظار می رود ضمن تلاش برای قطع ارتباط نهاد های علمی و دانشگاهی جهان با رژیم صهیونیستی با تشکیل ایتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین، تدارک برای بازسازی غزه و انتقال دانش و فناروی برای احیاء زندگی طبیعی در مناطق ویران شده غزه توسط این ایتلاف جهانی دنبال گردد که اکنون کنش فعالانه نخبگان و روسای دانشگاه ها در سراسر جهان برای مقابله با رژیم صهیونیستی نه فقط در معرض قضاوت افکار عمومی جهان، بلکه در معرض قضاوت تاریخ قرار دارد.
در پایان برای پیگری امور و انسجام بیشتر پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین را می دهم و کسانی که تمایل به عضویت در این مجمع دارند حضورشان را اعلام دارند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین"، کلیک کنید.