مضرات کفگیر ملاقه سیلیکونی

قالب های کیک سیلیکونی اگر طبق دستورالعمل مخصوص خود استفاده شوند می توان تا سال ها از آن ها استفاده کرد.ظروف پلاستیکی در مقابل حرارت مقاوم نیستند و اگر در فر قرار گیرند و یا غذاهای داغ در درون آن ها استفاده شوند حقیقتا برای سلامتی انسان زیان آور هستند. در اصل ظروف شیشه ای مطمین ترین، بهداشتی ترین در میان سایر قالب ها هستند اما مشکلاتی همچون شکستگی، ترک خوردگی و چسبندگی را دارند.

مضرات کفگیر ملاقه سیلیکونی

آیا ظروف سیلیکونی ماده های سرطان زا وارد غذا می کنند؟

محصولات سیلیکونی صد در صد بدون بو و طعم هستند و هیچ تاثیری بر بو و مزه غذا نمی گذارند. ظروف سیلیکونی هیچ ماده ی سرطان زایی را وارد غذای شما نمی کنند. در واقع هیچ ماده ای که برای سلامت انسان ضرر داشته باشند را در خود ندارند. انعطلاف پذیری، کاربردی، ترک نخوردن، نشکستن و استفاده به مدت چند سال از ویژگی های ظروف سیلیکونی هستند.

به دلیل این که نچسب هستند نیازی به استفاده از روغن نیست و این باعث می شود که کالری اضافه دریافت نکنیم. همچنین در آوردن کیک از قالب های سیلیکونی نسبت به قالب های تفلون به مراتب ساده تر است. ظروف سیلیکونی به راحتی تمیز می شوند، نیازی به مواد شوینده ندارند. در دماهای منفی 25 درجه سانتیگراد الی مثبت 220 درجه سانتیگراد فر، مایکروویو، یخچال و فریزرها می توان استفاده کرد.

موقع خرید باید به چه نکاتی دقت کنیم؟

ظروف سیلیکونی با توجه به امتیازاتی که دارد نسبت به دیگر ظروف بیشتر به چشم می آید، اما تنها 10 سال است که چنین ظرف هایی تولید می شوند و تحقیقاتی که در مورد آن صورت گرفته متعلق به همین بازه زمانی است.

ظروف پخت و پز سیلیکونی با همه مزایایی که دارند به سختی ساخته می شوند و هزینه های سرمایه گذاری زیادی را می طلبند. هنگام خرید این ظروف باید دقت کرد که صد در صد از جنس سیلیکون باشند و هیچگونه پلاستیکی در ساخت آن ها به کار نرفته باشد، به نشان های استاندارد ظرف توجه کنید. شایان ذکر می دانیم که هیچگاه کیفیت را فدای کمیت یا قیمت کم نکنیم، ظروف سیلیکونی ارزان و با مارک های نامعتبر خریداری نکنید و تا جایی که می توانید محصولات معتبر را انتخاب کنید.

در دراز مدت تاثیرات این ظروف بر سلامت مشخص نیست

استفاده از ظروف سیلیکونی آشپزخانه در سال های اخیر گسترش یافته است ولی تاکنون هیچ عامل یا ماده ای در این ظروف کشف و شناسایی نشده است که بر سلامت انسان ها تاثیر منفی بگذارند. بنابراین در هنگام استفاده از این محصولات باید طبق دستورالعمل مخصوص ظروف سیلیکونی از آن ها استفاده کرد و حتی الامکان از برندهای معتبر خرید کرد.

معایب کفگیر چوبی چیست؟

1.پس از مدتی رنگ و بوی غذاهای طبخ شده را به خود میگیرد.بنابراین مراقبت صحیح از آن بسیار حاٸز اهمیت است.

2.معمولا کارایی لازم را به جهت میزان تیزی مناسب برای جابجایی مواد غذایی سرخ شده ندارد.

3.به راحتی آلودگیهای محیطی و ترکیبات مختلف مواد غذایی را به خود جذب میکند.از این رو ممکن است در مراحل بعدی آشپزی به غذای در حال پخت منتقل شود.

4.آلودگیهای جذب شده گاها با شستشوی معمولی از بین نمیرود.به همین سبب ممکن است تهدیدی برای سلامتی تان باشد.

5.استفاده از ابزار چوبی در صورت ترک خوردگی باعث نفوذ سریع آلودگیها به داخل شکاف آن میشود.بر همین اساس پس از چند بار استفاده بوی نامطبوعی به خود میگیرد.

3.پلاستیکی:

همانطور که میدانید پلاستیک اگر در مجاورت حرارت قرار بگیرد ذوب خواهد شد.البته امروزه برخی از ابزار آشپزی پلاستیکی با درجه ذوب بسیار بالا ساخته شده و مورد استفاده قرار میگیرد.با این وجود ابزار پلاستیکی دوام بالایی نداشته و گزینه مناسبی برای پخت و پز نمیباشد.

ایراد اصلی کفگیر و ملاقه پلاستیکی چیست؟

ابزار آشپزی از جنس پلاستیک معمولی و غیر سیلیکونی در مجاورت حرارت از خود واکنش نشان میدهد.به همین علت استفاده از آن برای طبخ غذا چندان توصیه نمیشود.

 در کفگیر  ملاقه پلاستیکی نشان Food grade به چه معناست؟

ابزار آشپزی پلاستیکی امروزه به محبوبیت بسیاری در بین افراد دست یافته است.اما بد نیست بدانید که لزوما هر نوع کفگیر و ملاقه پلاستیکی برای آشپزی مناسب نیست.به این دلیل که ممکن است نتواند کیفیت مطلوب و قابل قبولی اراٸه دهد.

اگر ابزار پلاستیکی نسبت به حرارت و گرما مقاوم بوده و دارای نشان “فود گرید” باشد رضایت مشتری را جلب میکند.   

کدام کفگیر و ملاقه های پلاستیکی دارای نشان “فود گرید” میباشند؟

مدلهایی که در آنها مواد پلاستیکی قبل از ورود به صنعت غذایی مورد آزمون واقع شده باشند.بدین معنا که تاییدیه(ای ای سی) استاندارد اتحادیه اروپا و (اِف دی اِی) اتحادیه آمریکا را کسب کنند.

در این صورت میتوانید خاطرجمع باشید که استفاده از این ابزار آشپزی مشکلی در پخت و پز ایجاد نمیکند.یعنی با مواد غذایی واکنش نمیدهد،بنابراین اطمینان خواهید داشت که مواد غذایی تان در سلامت کامل پخته خواهد شد.

کفگیر و ملاقه خوب چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟

1.مقاومت در برابر حرارت:

اگر میخواهید بدون دغدغه ذوب شدن کفگیر و ملاقه آشپزی کنید،باید مدلی مقاوم در برابر حرارت را انتخاب کنید.به علاوه بهتر است ابزار شما در مقابل پوسته پوسته شدن و نیز تجزیه شدن در مواد غذایی مقاوم باشد.

2.کیفیت مواد بکار رفته در ساخت:

بهتر است کفگیر و ملاقه از موادی نظیر استیل ضد زنگ،سیلیکون یا چوب ساخته شوند.در این صورت با مواد غذایی تان ترکیب نمیشوند.این جنس ها عاری از مواد سمی بوده و معمولا با مواد غذایی واکنش نمیدهند.

3.نچسب بودن:

جنس کفگیر و ملاقه باید به گونه ای باشد که خط و خشی روی ظروف نچسب مانند تفلون وارد نکند.

4.قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی:

بهتر است که احتمال آسیب دیدن کفگیر و ملاقه در اثر شستشو با ماشین ظرفشویی صفر یا بسیار کم باشد.

البته نباید از توجه به نکات زیر نیز غافل شد:

1.مقاومت در برابر ضربه   2.سَبُک بودن   3.رسانای گرما نبودن  4.عدم تغییر رنگ پس از چند بار استفاده

منابع: youtube.com و pinterest.com

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مضرات کفگیر ملاقه سیلیکونی" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مضرات کفگیر ملاقه سیلیکونی"، کلیک کنید.