راهنمای خرید پمپ باد

بسیاری از دستگاه‌ها و تجهیزاتی که در کارگاه‌ها و صنایع مختلف استفاده می‌شود، برای خانه‌ها نیز کاربرد دارد. پمپ باد از آن دسته دستگاه‌هایی است که در خانه نیز استفاده می‌شود و جهت متراکم کردن و محصور کردن هوا در یک محفظه کاربرد دارد. اگر قصد تهیه این دستگاه را دارید، نکاتی وجود دارد که باید به آن توجه داشته باشید. در این مطلب از ابزار بیات قصد داریم راهنمای خرید پمپ باد خانگی و نکاتی را که در این زمینه باید بدانید، ارائه دهیم.

راهنمای خرید پمپ باد

کمپرسور باد چیست؟

پمپ باد یا کمپرسور باد یک دستگاه با سیستم پنوماتیک است که با هوای فشرده عمل می‌کند. این دستگاه قادر است هوا را جذب و سپس وارد مدار کند. در نهایت انرژی که تولید می‌کند از همین هوای فشرده است. اگر تجربه رفتن به دندانپزشکی را دارید، زمان جرم گیری دندان از دریل مخصوص استفاده می‌شود که با نیروی پنوماتیک عمل می کند.

قصد خرید پمپ باد دارید ؟ پمپ باد اینتیمکس در انواع مختلف برای مصارف خانگی و کارگاهی مناسب ترین گزینه برای شماست

مثال دیگر در مورد تمیز کردن نمای ساختمان‌هاست که از یک دستگاه با باد قوی استفاده می‌شود. همچنین پمپ باد برای رنگ‌آمیزی نیز کاربرد زیادی دارد. به طور کلی از کمپرسور هوا برای صنایع تولیدی بزرگ و کوچک استفاده می‌شود. جریان هوای فشرده مهمترین نقش را در عملکرد کمپرسور ایفا می‌کند.

در واقع این دستگاه می‌تواند هوای اطراف را جذب کرده و سپس آن را در داخل مخزن خود فشرده و به سمت بیرون هدایت کند. این هوای فشرده کاربردهای زیادی دارد. برای مثال می‌توان به استفاده از آن برای خنک کردن لوله‌های انتقال دارو و مواد غذایی در کارخانه‌ها اشاره کنیم. همچنین دستگاه پمپ باد برای پر کردن سیلندرهای گاز، جدا کردن مواد اضافه مانند انواع سند بلاست و یا جابجایی سیالات و قطعات کاربرد زیادی دارد.

معرفی انواع پمپ باد

قبل از اینکه به راهنمای خرید کمپرسور باد خانگی بپردازیم، خوب است با انواع این دستگاه آشنا شوید که عبارتند از:

کمپرسورهای سیلندری

نوعی دستگاه کمپرسور است که در حین کار با سر و صدای زیادی عمل می‌کند و دستگاه ارتعاش زیادی دارد. این نوع کمپرسور از نوع روغنی است و ظرفیت مخزن آن می‌تواند 24، 50، 50 و یا 100 لیتر باشد. از جمله مزیت‌های این دستگاه باید به داشتن قدرت بالا، مصرف کم و روغن‌کاری آسان اشاره کنیم.

کمپرسورهای پیستونی یا تسمه‌ای

این نوع کمپرسور نیز روغنی است و در زمان عملکرد، سر و صدای زیادی ایجاد می‌کند، اما کاربرد صنعتی دارد. حجم مخزن این نوع پمپ باد 150 لیتر است و از آن در مکان‌های پر سر و صدا مثل کارگاه‌ها و کارخانه‌ها استفاده می‌شود. کمپرسورهای پیستونی برای خانه‌ها مناسب نیستند. با این حال از نظر قدرت و عملکرد جز بهترین دستگاه‌ها در بازار محسوب می‌شوند.

جهت خرید و آگاهی از آخرین قیمت های ابزار آلات صنعتی و ساختمانی می توانید بدون واسطه با وارد کننده این محصولات با شماره تماس 02166975233 در ارتباط باشید.

کمپرسور باد یخچالی

یکی دیگر از انواع پمپ باد، از نوع یخچالی است که به روغن نیاز دارد و هر شش ماه یک بار باید روغن آن را تعویض کنید. مهم‌ترین مزیت‌ این دستگاه نداشتن سر و صداست که آن را برای خانه‌ها و بیمارستان‌ها نیز مناسب می‌کند. کمپرسور باد یخچالی دارای یک مخزن با ظرفیت بین 10 تا 400 لیتر است. هر چقدر که قدرت موتور بیشتر باشد، گنجایش مخزن آن بیشتر است.

برای خانه‌ها از پمپ باد یخچالی با گنجایش مخزنی بین 10 تا 30 لیتر استفاده می‌شود. برای کارهای نیمه صنعتی باید گنجایش مخزن آن بین 30 تا 100 لیتر و برای کارهای صنعتی از 100 تا 400 لیتر باشد.

کمپرسورهای باد خشک یا Oil Free

چهارمین نوع بدون روغن عمل می‌کند و سر و صدای کمی دارد. این دستگاه به عنوان جدیدترین نوع کمپرسور در بازار است که از فناوری‌های جدید در ساخت آن استفاده شده است. داشتن قطعات باکیفیت و بدنه مقاوم از جمله مزیت‌های کمپرسور باد خشک بدون روغن است. البته نگهداری از آن کمی دشوارتر است، با این حال جزء بهترین پمپ‌های باد محسوب می‌شود. این دستگاه قیمت بسیار بالاتری نیز دارد.

کمپرسور هوا پنکیکی

اگر به دنبال یک پمپ باد ارزان و کوچک هستید، کمپرسور هوا پنکیکی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. ظرفیت این دستگاه نسبت به سایر کمپرسورهایی که معرفی کردیم، کمتر است. در عین حال قدرت و زمان کمتری نیز دارد. کمپرسور هوا پنکیکی وزن و حجم کمتری دارد و بدون نیاز به روغن کاری می‌توانید از آن استفاده کنید. با این حال این دستگاه نیز در زمان روشن شدن، سر و صدای زیادی ایجاد می‌کند.

کمپرسور هوا استوانه‌ای

یکی دیگر از انواع دستگاه کمپرسور از نوع استوانه‌ای است که ظرفیت و توان آن بالا نیست و بدون روغن عمل می‌کند. با این حال کمپرسورهای استوانه‌ای در حین کار سر و صدای زیادی ایجاد می‌کند و شباهت زیادی به کمپرسور هوا پنکیکی دارد. از این دستگاه بیشتر در کارگاه‌ها استفاده می‌شود و برای خانه مناسب نیست.

همچنین وزن آن کمتر و جمع و جورتر از سایر کمپرسورها است. علاوه بر این ، به روغن احتیاج ندارد و می توانید آن را به راحتی ذخیره کنید. کمپرسورهای استوانه‌ای نیز صدای نسبتاً بلندی دارند.

پمپ باد دو مخزنه

یکی دیگر از دستگاه‌های پمپ باد دارای دو مخزن هستند و ظرفیت بار بیشتری دارند. از این نوع کمپرسور می‌توانید برای مدت طولانی‌تری استفاده کنید. البته این دستگاه وزن سنگینی دارد که جابجایی آن برایتان دشوار خواهد بود. کمپرسور دو مخزن بیشتر برای کارهای حرفه‌ای و صنعتی کاربرد دارد. این دستگاه قادر است هوای بیشتری را حمل کند و در نتیجه کارایی موثرتری دارد.

راهنمای خرید پمپ باد

کمپرسور هوا ثابت

از دیگر انواع کمپرسور باید به نوع ثابت اشاره کنیم که دارای وزن و حجم زیادی است و جابجایی آن برایتان دشوار است. به همین دلیل باید در یک محیط آن را قرار دهید تا به جابجایی نیاز پیدا نکند. کمپرسور هوا ثابت با موتور فوق‌العاده قدرتمند برای کارهای صنعتی و نیمه صنعتی مناسب است.

کمپرسور قابل حمل

این دستگاه‌ها برای خانه‌ها مناسب است و برای کارهای سبک از آن استفاده می‌شود. کمپرسورهای قابل حمل نسبت به کمپرسورهای ثابت قدرت کمتری دارند، با این حال سبک هستند و به راحتی می‌توانید آن‌ها را جابجا کنید. میزان صدای تولید شده در این دستگاه‌ها نسبت به کمپرسورهای ثابت کمتر است.

پمپ باد فندکی

این نوع کمپرسور برای خودرو کاربرد دارد و با بدنه فلزی ساخته می‌شود. انواع مختلفی از پمپ باد فندکی در بازار وجود دارد که از نظر ولتاژ، وزن و اندازه با همدیگر متفاوت هستند.

راهنمای خرید انواع کمپرسور باد

اگر به دنبال تهیه پمپ باد خانگی هستید، بهتر است قبل از انتخاب این دستگاه به نکات زیر توجه داشته باشید:

بررسی میزان فشار هوا

یکی از نکات مهم در راهنمای خرید پمپ باد میزان فشار هواست که به آن PSI گفته می‌شود و آن را با پوند بر اینچ مربع اندازه‌گیری می‌کنند. برای خانه‌ها بهتر است دستگاهی با حداقل فشار PSI 90 خریداری کنید. برای کارهایی که به فشار هوای بالا نیاز دارید، باید میزان PSI بیش از 90 باشد. برخی از دستگاه‌ها به شکل دو مرحله‌ای عمل می‌کنند. به این معنا که در مرحله اول فشار می‌تواند به 90 PSI و در مرحله دوم به 175 PSI برسد.

توجه به حجم هوا

یکی دیگر از مهم‌ترین نکاتی که باید در راهنمای خرید پمپ باد خانگی به آن توجه داشته باشید، میزان حجم هواست. برای محاسبه آن از علامت CFM استفاده می‌شود که به معنای حجم هوای تولید شده توسط کمپرسور در فوت مکعب در دقیقه است.

برای کمپرسور خانگی حجم هوا می‌تواند بین 3-4 و فشار هوا نیز 90 تا 125 باشد.

توجه به منبع تغذیه دستگاه

پمپ باد مورد نظر شما با چه نیرویی کار می‌کند؟ آیا برقی است؟ آیا با گاز یا بنزین کار می‌کند؟ زمان خرید پمپ باد خانگی باید منبع تغذیه آن را در نظر داشته باشد که بتوانید سوخت یا برق مورد نیاز آن را تأمین کنید. بسیاری از انواع کمپرسورهای موجود در بازار با ولتاژ 110 تا 120 کار می‌کنند. برخی از دستگاه‌ها نیز دو موتوره هستند که ولتاژ مورد نیاز آن‌ها 200 تا 240 ولت است.

توجه داشته باشید که پمپ باد برقی برای خانه‌ها مناسب‌تر است. در حالی که دستگاه‌های بنزینی برای کارگاه‌ها کاربرد بهتری دارد.

بررسی اسب بخار

اسب بخار به معنای قدرت و توان این دستگاه است که یک نکته مهم در راهنمای خرید کمپرسور باد خانگی محسوب می‌شود. وقتی یک پمپ باد با موتور 5 اسب بخار به شما پیشنهاد می‌شود، یعنی این دستگاه قادر است با ولتاژ 220 ولت و مدار 24 آمپر عمل کند. بهترین دستگاهی که می‌تواند برای خانه شما خوب عمل کند، با 2 اسب بخار واقعی است که در یک مدار معمولی 15 آمپر با 110 ولت عمل می‌کند.

در آخر

کمپرسور هوا یا پمپ باد به عنوان دستگاهی پرکاربرد در صنایع مختلف است که از آن می‌توانید در خانه نیز استفاده کنید. رنگ‌آمیزی وسایل، درب و پنجره و حتی نقاشی ساختمان می‌تواند با این دستگاه انجام شود. از کمپرسور هوا می‌توانید برای تمیز کار نمای ساختمان نیز استفاده کنید. در اینجا تلاش کردیم با نکات مهم راهنمای خرید کمپرسور باد آشنا کنیم که امیدواریم برای شما مفید بوده باشد.

سوالات متداول

آیا استفاده از کمپرسور باد خطرناک است؟

سر و صدای آن آزاردهنده است و اگر هوای آن در دهان دمیده شود، می‌تواند باعث پارگی سیستم گوارش یا ریه شود. همچنین در صورت مکیده هوای پمپ باد می‌تواند منجر به مرگ فوری نیز شود.

تک مرحله‌ای یا دو مرحله‌ای بودن کمپرسور باد چیست؟

در دستگاه‌های تک مرحله فشار هوا به یکباره روی PSI قرار می‌گیرد، اما در دستگاه دو مرحله‌ای ابتدا به PSI حداقل می‌رسد و سپس در مرحله دوم افزایش پیدا می‌کند.

مهمترین نکات در هنگام خرید کمپرسور باد چیست؟

توجه به میزان فشار، حجم هوا، منبع تغذیه دستگاه و میزان اسب بخار به عنوان مهم‌ترین معیارهای انتخاب این دستگاه است.

اگر میخواهید بدانید پمپ باد چگونه کار میکند این ویدیو را در وبسایت youtube ببینید

کمپرسور ها به چند دسته تقسیم بندی میشوند؟

از نظر حجم و وزن شامل کمپرسورهای قابل حمل و کمپرسورهای ثابت هستند که بهترین آن برای خانه، پمپ باد قابل حمل است که سر و صدای کمتری هم تولید می‌کند.

 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهنمای خرید پمپ باد" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهنمای خرید پمپ باد"، کلیک کنید.