اعتراض ستاد حقوق بشر به اقدام پلیس آلمان درباره مراکز اسلامی هامبورگ، فرانکفورت، مونیخ و برلین

اعتراض ستاد حقوق بشر به اقدام پلیس آلمان درباره مراکز اسلامی هامبورگ، فرانکفورت، مونیخ و برلین

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در رابطه با اقدام پلیس آلمان در حمله به مراکز اسلامی هامبورگ، فرانکفورت، مونیخ و برلین و تعطیل کردن آن‌ها، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش مجله عصر نو به نقل از  سایت ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، متن این بیانیه به شرح زیر است:

همزمان با ادامه نسل کشی و جنایت علیه بشریت رژیم صهیونیستی در غزه که با قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار شهروند فلسطینی از جمله ۱۷ هزار کودک بی‌گناه و مجروحیت بیش از ۹۰ هزار نفر همراه بوده است، حامیان غربی این رژیم جنایت کار نیز بر دامنه سرکوب های خشونت آمیز خود افزوده و هرگونه ندای اعتراضی ضد صهیونیستی، جنبش‌های عدالت خواهانه، صلح گرایانه و مراکز آگاهی بخش و مروج تساهل، روامداری و مدارا میان ادیان و مذاهب را خاموش و مسدود می سازند. درست در زمانی که دولت بایدن از نتانیاهو فرمانده ماشین کشتار صهیونیست در غزه و رفح استقبالی تجلیل گونه به عمل آورده و نمایندگان کنگره این کشور وی را با اشتیاق فراوان تحسین و تشویق می کردند، پلیس آلمان به عنوان یکی دیگر از حامیان رژیم صهیونیستی در یک اقدام ضد حقوق بشری، اسلام هراسانه و نفرت پراکنانه در روز چهارشنبه مورخ ۳ مردادماه به مراکز اسلامی در هامبورگ، فرانکفورت، مونیخ و برلین حمله کرد و ضمن مصادره دارایی‌ها و اموال این مراکز، از ادامه فعالیت‌های آن‌ها با دلیل واهی و بی اساس «ترویج تفکرات اسلام گرایانه افراطی»!! ممانعت نمود.

این ادعای غیر موجه و بی اساس در حالی مطرح می شود که مرکز اسلامی هامبورگ با قدمتی بیش از ۷۰ سال، نقشی بی بدیل در معرفی آموزه‌های دینی و اسلامی بر پایه عقلانیت، معنویت، همبستگی و آرامش اجتماعی، ترویج صلح، گفتگو و همزیستی مسالمت آمیز میان انسان‌ها و در نتیجه نفی افراط گرایی و اختلاف و خشونت میان ادیان و مذاهب ایفاء نموده است. این مرکز به عنوان میراث گرانبهای‌ مرجع گرانقدر شیعیان جهان حضرت آیت‌الله بروجردی و تحت هدایت ها و مدیریت علما و شخصیت های دانشمند و فاضل از جمله شهید بهشتی به کانون مخالفت با قشری نگری، افراطی گرایی، عدم تساهل، توهین و نفرت پراکنی علیه ادیان و مذاهب بدل شده و به ترویج  اسلام روشن بین، عدالت طلب و ظلم ستیز شهرت یافته است و با ایجاد مناسبات و روابط اجتماعی، علمی و آکادمیک و همکاری و تعاملات سازنده با مراکز ادیان دیگر در آلمان و سراسر اروپا،گام های مؤثری در تقویت و تحکیم زمینه های شناخت متقابل و گفتگوی ادیان و فرهنگ ها برداشته است.
   
بی شک اتهام ترویج افراطی گری به مرکزی که سدی در برابر افراط گرایی بوده و سابقه درخشانی در زمینه تساهل، روامداری و گفتگوی میان فرهنگ ها و مذاهب دارد و  تعطیل کردن این مرکز قانون گرا و مروج رویکردهای مسالمت آمیز، امواج آگاهی بخشی، ارزش های والای اسلامی و مخالفت با افراط گرایی و آپارتاید صهیونیستی و پژواک صدای عدالت خواهی و دفاع از آرمان های مردم مظلوم فلسطین در جامعه اروپا را خاموش نخواهد ساخت.

اقدامات ضدحقوق بشری و اتهامات واهی دولت آلمان علیه مساجد و مراکز شیعی این کشور پروژه ای مسبوق به سابقه بوده و در چندان سال اخیر توسط برخی از مقامات افراطی و گروه های نئونازی این کشور به جد دنبال شده است؛ تا جایی که می توان مدعی شد اسلام‌ستیزی به بخشی جدایی‌ناپذیر از سیاست و راهبرد این کشور تبدیل شده است. در آبان‌ماه سال گذشته نیز پلیس آلمان به صورت غیر قانونی به مرکز اسلامی هامبورگ و ۵۴ مرکز دیگر در ۷ ایالت فدرال حمله کرد، اما هیچ دلیل مستند و متقنی در تایید ادعای بی اساس خود ارائه نداد؛ تکرار این رویداد بدون ارائه هیچ گونه سند و مدرکی نشان می دهد که هدف و دغدغه اصلی آلمان نه مبارزه با افراط گرایی ادعایی بلکه صرفا کسب رضایت لابی های صهیونیستی است و در پشت صحنه تجاوزات اخیر به مساجد و مراکز اسلامی نیز حضور رژیم صهیونیستی مشهود و آشکار است. در غیر این صورت، کدام عقل سلیم باور می کند کشوری که به پناهگاه امنی برای گروه های تروریستی از جمله اعضای گروهک تروریستی منافقین، اعضای داعش و  لابی های صهیونیستی بدل شده و احزاب راست افراطی و نئونازی هر روز جایگاه بالاتری در ساختار تصمیم گیری آن کسب می کنند، دغدغه مبارزه با افراط گرایی وجود داشته باشد!! و بر پایه چه شواهدی می توان پذیرفت مرکزی که پیشینه ۷۰ ساله در ترویج تساهل، مدارا، خشونت پرهیزی و گفتگوی میان فرهنگ‌ها، ادیان و مذاهب داشته را بتوان به بهانه ترویج افراط گرایی تعطیل نمایند!!

متاسفانه سیاست هدفمند دولت آلمان برای تشدید فشار بر مسلمانان و ترویج اسلام هراسی و نفرت پراکنی در چند سال اخیر، جامعه مسلمانان این کشور را بیش از هر زمان در معرض تهدید و نقض حقوق بشر قرار داده است و  از زمان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، بر دامنه این تشدیدها افزوده است. مساجد اسلامی در سراسر آلمان به صورت مکرر نامه‌های تهدیدآمیز دریافت می‌کنند و تلاش‌های متعددی برای به آتش‌ کشاندن مساجد و مراکز اسلامی صورت می گیرد. مسلمانان در تحصیل، در بازار کار، در جست‌وجوی مسکن، در رسانه‌ها و بسیاری موارد دیگر با تبعیض سیستماتیک مواجه هستند. فاجعه‌بارتر اینکه مسلمانانی که در معرض نفرت پراکنی و تبعیض قرار گرفته اند، از دستیابی به یک مرجع قضائی بی طرف و مستقل و دادرسی عادلانه نیز محروم می‌باشند. بر اساس آمار موجود، از هر ۱۰ مسلمانی که در آلمان مورد حملات اسلام‌ستیزانه قرار می گیرند، ۹ نفر به پلیس و قوه قضائیه این کشور شکایت نمی کنند؛ چرا که معتقد هستند نیروهای پلیس و مقامات قضائی به شکایت‌ها آنها توجه نمی‌کنند. این وضعیت به مدارس این کشور نیز سرایت یافته و کودکان مسلمان در معرض تهدیدها، تبعیض ها و طردهای جدی قرار گرفته اند. پرواضح است که اقدامات خشونت آمیز، بازرسی های خودسرانه، بازداشت‌ها و اخراج های غیرقانونی و بی دلیل مسلمانان  توسط پلیس و مقامات محلی آلمان، از بارزترین نمونه‌های سلب حقوق بنیادین و امنیت اجتماعی و قضایی مسلمانان مقیم بدون امکان احقاق حق و برخورداری از رسیدگی های عادلانه است.

در این چارچوب، ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز انزجار و اعلام مراتب اعتراض و نگرانی شدید خود نسبت به گسترش هدفمند توهین به ادیان، نفرت پراکنی و اسلام هراسی در جامعه آلمان، به ویژه تهاجم غیر قانونی و ضد حقوق بشری پلیس این کشور به مرکز اسلامی هامبورگ و دیگر مراکز اسلامی در برلین، فرانکفورت و مونیخ، اولاً از دولت این کشور عمیقا انتظار دارد به تعهدات خود ذیل اسناد و معاهدات حقوق بشری بین المللی از جمله میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی در تضمین حق آزادی بیان، احترام به حق آزادی ادیان و مذاهب و آزادی تجمعات و گردهمایی های مسالمت آمیز پایبند بوده و اقدامات عاجلی را برای لغو فوری حکم تعطیلی و مصادره اموال مساجد و مراکز اسلامی، جبران خسارت های مادی و معنوی به این مراکز و ائمه جمعه و متولیان آنها، جلوگیری از تکرار این اقدامات غیر قانونی و ضد حقوق بشری و ایجاد بستری مناسب برای ادامه فعالیت های این مراکز در ترویج فرهنگ گفتگو و مدارا میان ادیان  و مذاهب اتخاذ نماید؛ ثانیا از کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد به عنوان عالی ترین مقام حقوق بشری سازمان ملل نیز می خواهد ضمن محکوم نمودن سیاست ها و اقدامات تبعیض آمیز پلیس آلمان علیه مسلمان این کشور از جمله یورش به مرکز اسلامی هامبورگ و صدور حکم تعطیلی مراکز مشابه، توجه همه دولت ها و نهادها و ترتیبات بین المللی حقوق بشری را به آثار شوم گسترش نفرت پراکنی و اسلام هراسی در کشورهای غربی جلب نموده و تمهیدات فوری برای مقابله با آن را اتخاذ نمایند. بدون شک، اشاعه این پدیده خطرناک موجب تشدید تنش، نفرت پراکنی، اسلام هراسی و خشونت علیه مسلمانان می‌شود و تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی و حقوق بشر و تهدیدی علیه روابط مسالمت ‎آمیز بین ملت‌ها و پیروان ادیان الهی و همزیستی مسالمت آمیز به شمار می‌رود.

انتهای پیام 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اعتراض ستاد حقوق بشر به اقدام پلیس آلمان درباره مراکز اسلامی هامبورگ، فرانکفورت، مونیخ و برلین" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اعتراض ستاد حقوق بشر به اقدام پلیس آلمان درباره مراکز اسلامی هامبورگ، فرانکفورت، مونیخ و برلین"، کلیک کنید.