نحوه کار با دستگاه اسپرسو ساز نوا 158

زمان مطالعه: 10 دقیقه

نحوه کار با دستگاه اسپرسو ساز نوا 158

به عنوان نمایندگی تعمیر و فروش و خرید قهوه ساز مباشی و  اسپرسوساز نوا در تهران و استفاده از کادر تعمیراتی مجرب به صورت تمام وقت و استفاده از قطعات فابریکی و دارای گارانتی تعمیرات اسپرسوساز شما را انجام می دهد.

در ادامه متن به منظور آشنایی با دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا مدل 158 با ما همراه باشید.

چرا از خود تکنسین نپرسیم؟!

کاربران محترم می توانید با درج کامنت و سوال خود در پایان این مقاله به راحتی با تکنسین در تماس باشید و در زمانی کوتاه پاسخ سوال خود را دریافت کنند.

چگونگی برقراری ارتباط با نمایندگی تعمیر اسپرسوساز نوا

چنانچه دستگاه اسپرسوساز شما معیوب شده و نیاز به دریافت خدمات تعمیراتی دارید از روش های زیر اقدام نمایید:

  • مستقیم با نزدیکترین شعبه پیشتاز سرویس
  • مراجعه به سایت و خود به صورت آنلاین
  • تماس به صورت مستقیم با کارشناسان و دریافت مشاوره تلفنی
  • مطرح نمودن ایراد دستگاه در قسمت گفتینو وبسایت

استفاده از برنامه های اسپرسوساز در دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا

پاور

دکمه پاور دستگاه را بزنید تا دستگاه روشن شود. این دکمه به وسیله یک نور قرمز رنگ روشن می شود و چراغ هیتینگ به رنگ نارنجی در می آید که به معنای گرم شدن دستگاه اسپرسوساز می باشد.

نکته:دقت داشته باشید که قبل از روشن کردن دستگاه سلکتور در وضعیت آف باشد.

دمای دستگاه اسپرسوس باید تا 94 درجه به طور اتوماتیک بالا برود و پس از رسیدن به دمای مورد نظر چراغ هیتینگ دستگاه خاموش می شود.

دقت داشته باشید که چراغ نارنجی هیتینگ به منظور دمای گرمایش سیستم تعبیه شده است و برای خاموش کردن دستگاه کافیست سوئیچ پاور را فشار دهید.

زمانی که دمای دستگاه به میزان مورد نیاز رسید و چراغ گرمایش خاموش شد شما می توانید از دستگاه اسپرسو بگیرید و برای این کار کافیست سلکتور را بچرخانید تا اسپرسو از دستگاه خارج شود.

قسمت بخار اسپرسوساز نوا

در صورت نیاز به استفاده از برنامه ای بخار یا آب باید از تنظیمات مناسب دستگاه استفاده نمایید.

در صورت نیاز به استفاده از قسمت بخار باید سوئیچ بخار یا آب داغ را در حالت تنظیمات انتخاب کنید و چراغ نارنجی هیتینگ روشن خواهد شد.

در صورت نیاز به استفاده از قسمت آب داغ باید سوئیچ را بر روی حالت استیم هات واتر قرار دهید.

در هر دو حالت پس از رسیدن دمای دستگاه به حد نساب چراغ گرمایش خاموش شده و می توانید از برنامه مورد نظر خود استفاده کنید.

استفاده از ماشین اسپرسو راسل هابز

قبل از هرچیزی از روشن بودن دستگاه و تنظیم دمای اسپرسو اطمینان پیدا کنید.

در این دفترچه راهنمای استفاده از اسپرسوساز نوا از دیاگرام هایی به منظور راهنمایی شما عزیزان برای استفاده از ماشین اسپرسوی راسل هابز استفاده شده است.

آماده سازی دستگاه اسپرسوساز نوا به وسیله دیاگرام

راهنمای اسپرسو با کیفیت عالی

در قدم اول از روشن بودن دستگاه و گرم شدن آن مطمئن شوید.

فنجان ها را در قسمت پیش گرمایش قرار دهید.

فنجانها را با پر کردن آب داغ پیش گرمایش دهید زیرا این کار به حفظ کرم اسپرسو کمک خواهد کرد.

دسته گروپ و سبد فیلتر را پیش گرمایش دهید.

  • سبد فیلتر مناسب را انتخاب نمایید و آن را در داخل دسته گروپ قرار دهید.
  • دقت داشته باشید از سبد فیلتر یک فنجان برای سرو یک اسپرسو و دو فنجان برای دو با سرو اسپرسو استفاده کنید.
  • دستگیره فیلتر را در زیر هد گروپ و آب تمیز کننده قرار دهید و سلکترو را بچرخانید تا جریان آب آغاز شود و برای خاموش کردن سلکتور را به سمت آب بچرخانید.
  • در آخر سبد فیلتر را خشک نمایید.

تعیین مقدار فشرده سازی

در ادامه بررسی دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا به مطالب زیر میپردازیم:

با استفاده از قاشق اندازه گیری قهوه آسیاب شده را در فیلتر قرار دهید.

دسته گروپ را در سطحی صاف قرار دهید و به وسیله فشرده ساز قهوه آن را صاف کنید و با چرخاندن 90 درجه ای سطح قهوه در دسته گروپ کافلا سفت می شود.

نکته مهم این است که مقدار قهوه بیشتر از گنجایش سبد فیلتر نباشد.

گرفتن اسپرسو از دستگاه

  • دسته گروپ را بر روی هد گروپ محکم کنید و فنجان ها را در زیر هد گروپ قرار دهید.
  • قبل از هرکاری از رسیدن دمای اسپرسو به حالت مورد نیاز اطمینان پیدا کنید.
  • سلکتور را به منظور گرفتن اسپرسو از دستگاه بچرخانید.
  • پس از چرخاندن سلکتور اسپرسو از داخل هد گروپ به فنجان ها خواهد ریخت و شما می توانید اسپرسو را سرو کنید.

بررسی دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا به منظور مراقبت از دستگاه

  • پس از استفاده از دستگاه دسته گروپ را خارج کرده قهوه استفاده شده را از آن به بیرون بریزید.
  • پس از هر بار استفاده از دستگاه اسپرسو توصیه می شود که مقدار اندکی از آب را در دسته گروپ و هد گروپ دستگاه بگردانید تا بقایای قهره از بین برود.
  • مقدار قهوه ای که در داخل دسته گروپ می ریزید از مقدار مشخص بیشتر نباشد.
  • حتما به وسیله فشرده ساز قهوه را در دسته گروپ صاف نمایید زیرا این کار در کیفیت قهوه بسیار تاثیر دارد.
  • به منظور داشتن قهوه با کیفیت بهتر می توانید مراحل زیر را انجام دهید:
  • کابل برق دستگاه به یک پریز سالم با ولتاژ 220 متصل نمایید و دستگاه را روشن کنید.
  • مخزن آب دستگاه را با آب سرد پر کنید.
  • دسته گروپ و یک فیلتر خالی را در محل قرار دهید و فنجانها زیر دستگاه قرار دهید.
  • وقتی دستگاه آماده شد چراغ نارنجی وارم آپ خاموش می شود و سلکتور را بر روی برنامه اسپرسو قرار دهید.
  • پس از پر شدن فنجانها سلکتور را بر روی وضعیت آف قرار دهید.

بررسی آماده سازی اسپرسو در دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا

  • دستگاه را به یک پریز برق سالم متصل نمایید و پس از آن مخزن دستگاه را از آب پر کنید.
  • دستگاه را استارت کنید تا چراغ قرمز پاور و چراغ نارنجی وارم آپ هر دو روشن شوند.
  • فنجان های قهوه را به طور بر عکس بر روی سطح پیش گرمایش قرار دهید تا حدودی گرم بشوند.
  • فیلتر مورد نیاز برای سینگل و دبل اسپرسو را در دسته گروپ قرار دهید و پس از آن مقداری قهوه داخل دسته گروپ ریخته و به وسیله تمپر آن را مسطح کنید.
  • دسته گروپ را بر روی هد گروپ قرار دا ده و به سمت چپ بچرخانید و سپس تا حد امکان به سمت راست بچرخانید تا در جای خود فیکس بشود.
  • در صورت استفاده از برنامه دبل اسپرسو دو فنجان را در محل خروجی اسپرسو از دسته گروپ قرار دهید.
  • زمانی که بار اسپرسو به دمای مناسب برسد چراغ نارنجی خاموش می شود و پس از آن سلکتور را بر روی برنامه اسپرسو قرار دهید تا صدای پمپ دستگاه را بشنوید.
  • پس از پر شدن فنجان های قهوه دستگاه را خاموش نمایید.
  • پس از دریافت اسپرسو دسته گروپ را از هد گروپ جدا کرده و قهوه داخل آن را کاملا تخلیه کنید و برای استفاده بهتر از دستگاه پس از گرفتن اسپرسو بگذارید مقداری آب خالی هم از دستگاه خارج شود.
  • در صورتی که تمایل به استفاده چند باره از دستگاه را دارید منتظر بمانید تا دکمه وارم آپ خاموش شود تا بتوانید مجددا از دستگاه اسپرسو بگیرید.

نکته:

به منظور افزایش طول عمر دستگاه خود می توانید از دستگاه های تصفیه آب خانگی استفاده نمایید تا آبی که در مخزن اسپرسوساز می ریزید دارای املاح نباشد و طول عمر دستگاه شما را افزایش دهد.

توضیح کامل مراقبت و نظافت در دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا

  • فرابند تولید اسپرسو شامل عصاره گیری روغن از پودر قهوه برای درست کردن قهوه اسپرسو است.
  • ته نشین شدن این روغن در طول زمان باعث تغییر طعم قهوه و پایین آمدن کیفیت کارکرد دستگاه می شود.
  • انجام سرویس های دوره ای و منظم می تواند طول عمر دستگاه اسپرسوساز را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد و همچنین کیفیت قهوه مصرفی را بالا ببرد.
  • یکی از متداول ترین سرویس هایی که برای دستگاه اسپرسوساز انجام می شود اسید شویی کامل دستگاه می باشد که باید توسط تعمیرکار نمایندگی تعمیر اسپرسوساز نوا انجام شود.
  • دقت داشته باشید که هرگز قطعات اسپرسوساز را در داخل ماشین ظرفشویی قرار ندهید.

سینی تخلیه

  • توری و سینی تخلیه دستگاه را به طور منظم خالی و تمیز کنید چرا که در غیر این صورت جرم می گیرد.
  • این قطعات را می توانید به وسیله مایع شستشو بشویید.

دسته گروپ، هد گروپ و توری دسته گروپ

  • این قطعات باید به طور منظم و پس از هر بار استفاده شسته بشوند زیرا در غیر این صورت این قطعات آسیب دیده و جرم داخل آنها را می گیرد.
  • شستشوی این قطعات اسپرسوساز می تواند به وسیله آب گرم و صابون انجام شود و توصیه دیگر این است که پس از هر بار عصاره گیری یک بار هم آب خالی را از دستگاه خارج کنید تا در صورت باقی ماندن جرم در مدار دستگاه این جرم ها خالی بشوند.

بررسی دستورهای مختلف اسپرسو در دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا

اسپرسو شرت بلک

  • این اسپرسو یک قهوه غلیظ و خوش طعم با یک لایه خامه ثابت بر روی خود می باشد که به نام کریما نیز شناخته می شود.
  • اسپرسو پایه و اساس تمام مدل های قهوه در کافی شاپ ها می باشد که مدل های متنوع آن با اضافه کردن شیر و خامه تولید می شوند.

اسپرسو لانگ بلک

یک اسپرسو استاندارد با آب گرم، که در یک فنجان قهوه معمولی با ماگ سرو می شود و باید در ابتدا آب گرم اضافه شود تا خامه روی آن خراب نشود.

  • فنجان 190 میلی لیتری
  • آب گرم
  • اسپرسو سینگل یا دبل

فلت وایت

فلت وایت یکی دیگر از انواع محبوب قدیمی اسپرسو است که با شیر بخار دیده و در یک فنجان قهوه معمولی با ماگ سرو می شود و لایه شیر کفدار روی قهوه باید 2 میلی متر باشد تا سطح قهوه را بپوشاند.

  • فنجان 190 میلی لیتری
  • اسپرسو
  • شیر بخار دیده

کافه لاته

  • اسپرسو با شیر بخار دیده که در لیوان سرو می شود لایه شیر کفدار در بالای آن باید 10 میلی متر باشد تا قهوه را بپوشاند.
  • لیوان یا فنجان 220 میلی لیتری
  • اسپرسو سینگل یا دبل
  • شیر بخار دیده

کاپوچینو

  • از پر طرفدار ترین مدل های قهوه می باشد که با شیر بخار دیده و کف خامه ای و گرد شکلات بر روی آن تهیه می شود.
  • این نوشیدنی شامل تقریبا دو سوم قهوه شیردار و یک سوم کف است.
  • لیوان 190 تا 240 میلی لیتری
  • دوسوم قهوه شیر دار یک سوم کف
  • پودر شکلات
  • اسپرسو

کافه موکا

این کافه همانند کاپوچینو تهیه می شود با این تفاوت که به آن شکلات مایع اضافه می شود و قبل از اضافه کردن شیر باید آن را هم بزنید.

لیوان بلند 190 تا 240 میلی لیتری

دو قاشق چای خوری شکلات مایع

دو سوم قهوه شیردار یک سوم کف

نکات مهم:

تهیه اسپرسو در دستگاه اسپرسوساز نوا نیاز به تمرین و استفاده مکرر از دستگاه دارد تا شما بتوانید بهترین کیفیت قهوه را از دستگاه بگیرید و همچنین نوع و کیفیت قهوه مصرفی در نوع اسپرسویی که از دستگاه میگیرید بسیار موثر می باشد.

سخن آخر

در متن بالا به بررسی دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا پرداختیم و شما را با برخی از کارایی های دستگاه آشنا کردیم ولی این امکان برای شما فراهم می باشد تا در صورت نیاز به دریافت مشاوره در هر ساعت از شبانه روز با کارشناسان تماس بگیرید.

 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نحوه کار با دستگاه اسپرسو ساز نوا 158" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نحوه کار با دستگاه اسپرسو ساز نوا 158"، کلیک کنید.