حمایت های جدید صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از دانش بنیان ها اعلام شد
در گفتگو با آنا؛
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از راه اندازی دو نوع صندوق های جسورانه در این دانشگاه خبر داد و شرایط دریافت تسهیلات را تشریح کرد.
محمدمهدی فریدوند مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: در راستای حمایت از فناوری و نوآوری ها در دانشگاه تهران، «صندوق پژوهش فناوری» فعالیت خود را ازسال ۱۳۸۹ آغاز کرده که به صورت جدی، ۱۰ سال از فعالیت اصلی این صندوق می گذرد.
به گفته وی، این صندوق در حوزه های سرمایه گذاری، ارائه تسهیلات و انواع ضمانت نامه ها فعالیت می کند و همواره سعی دارد ضمانت نامه ها را با حداقل تضمین و ودیعه به شرکت ها ارائه دهد.
وی افزود: ما از طریق صندوق دانشگاه تهران توانستیم ۲ صندوق جسورانه بورسی را تاسیس کنیم؛ اول صندوق«جسورانه بورسی» و دوم «صندوق جسورانه تسهیلاتی» است. بر اساس آخرین آمار، صندوق نوع دوم، تاکنون یک هزار میلیارد ریال در حوزه فینتک سرمایه گذاری کرده است.
فریدوند ادامه داد: همکاری میان این دو نوع اول و دوم صندوق جسورانه منجر به اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان می شود و خدماتی، مانند صدور انواع ضمانت نامه، پرداخت تسهیلات و مشارکت در طرح های دانش بنیان به شرکت ارائه می دهد.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران گفت: باتوجه به ماموریت های این صندوق ۲ مدل را برای همکاری تعریف کردیم؛ در مدل اول شرکت های دانش بنیان برای دریافت تسهیلات بانکی نیاز به ضمانت نامه دارند که این ضمانت نامه از سوی صندوق ضمانت( نوع اول صندوق جسورانه) صادر می شود ولی این صندوق پوشش کامل ریسک را ندارد.
وی ادامه داد: در مدل دوم نیز شرکتی که نیازمند به ضمانت با ریسک بالا است نیز از ظرفیت هر دو صندوق استفاده می کند.
مدیر صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: تاکنون بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد ریال حجم کل خدمات این صندوق در حوزه تسهیلات، ضمانت نامه و سرمایه گذاری بوده است. یکی از فعالیت های که در این سال ها به دنبال آن بوده ایم، حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان بوده است.
وی افزود: اگرشرکتی یک طرح فناورانه داشت و از لحاظ بحث بازار، فناوری و نیروی انسانی به حد مورد نظر از بلوغ رسیده باشد، ما با استفاده از ابزارهایی که در دسترس داریم به این شرکت ها کمک می کنیم.
فریدوند با تاکید بر اینکه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران بر حمایت از شرکت های نوپا تمرکز دارد، گفت: همواره سعی کرده ایم تا با ارائه انواع تسهیلات و ضمانت نامه ها، فضای حمایتی را با ایجاد کاهش ریسک بانک ها و نهاد های کارفرمایی برای شرکت ها فراهم کنیم.
وی ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ و پس از اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان، ضمانت نامه های ارائه شده از سوی صندوق مورد پذیرش تمام کارفرما یان قرار گرفته است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به نوع دوم این صندوق جسورانه گفت: یکی از صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران « صندوق تسهیلات» است؛ صندوق در حد توان خود منابع لازم را برای توسعه محصول و بازار به شرکتها و متقاضیان پرداخت می کند.
وی افزود: یکی دیگر از ابزار های صندوق نیز صدور ضمانتنامه برای شرکت هاست؛ ما شرکت ها را در مقابل کارفرمایان و نهاد های مالی تضمین می کنیم که بتوانند کار خود را به درستی انجام دهند.
فریدوند ادامه داد: موضوع بعدی ما از جنس سرمایه گذاری خطرپذیر است که در سال های فعالیت خود توانستیم روی تعداد زیادی از استارت آپ ها سرمایه گذاری کنیم؛ بسیاری از طرح ها جدید هستند که در مراحل اولیه خود منبع مالی و امکان دریافت وام را ندارند؛ در این راستا، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران نیز از این طرح ها حمایت می کند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حمایت های جدید صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از دانش بنیان ها اعلام شد" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حمایت های جدید صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از دانش بنیان ها اعلام شد"، کلیک کنید.