نمک صورتی، فاقد مجوز و تهدیدی برای سلامتی است
مجله عصر نو/اصفهان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: مطالعات نشان داده که نمک صورتی به علت وجود فلزات سنگین تهدیدی برای سلامتی بوده و تاکنون هیچ مجوزی برای تولید و بسته بندی آن از سوی سازمان غذا و دارو صادر نشده است.
محمد اسماعیل شهاب الدین در گفت وگو با مجله عصر نو، اظهار کرد: نمک صورتی به علت وجود فلزات سنگین مانند سرب، آرسنیک، کادمیوم و جیوه در بلند مدت سبب تجمع فلزات در بدن خواهد شد.
وی افزود: تجمع فلزات سنگین در بدن می تواند موجب مسمومیت، مشکلات پوستی، سرطان، اثرات منفی بر سیستم عصبی، آسیب به کلیه ها و استخوان ها، افزایش فشار خون و مشکلات قلبی و عروقی شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: کمبود یُد، از دیگر عوارض نمک صورتی است در حالی که ید ماده معدنی ضروری برای سلامت غده تیروئید بوده و نقش حیاتی در تولید هورمون های تیروئید ایفا می کند.
شهاب الدین تأکید کرد: کمبود ید در رژیم غذایی، منجر به مشکلاتی مانند گواتر، کاهش فعالیت تیروئید و در موارد شدیدتر، مشکلات رشد و نمو در کودکان می شود.
وی افزود: با اطلاع از شهروندان و پیگیری کارشناسان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۴ تن نمک صورتی فاقد مجوز در یک واحد تولیدی شناسایی، ضبط و منهدم شد.
انتهای پیام
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نمک صورتی، فاقد مجوز و تهدیدی برای سلامتی است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نمک صورتی، فاقد مجوز و تهدیدی برای سلامتی است"، کلیک کنید.