وزیر ارتباطات استرالیا: امنیت آنلاین، یکی از سخت ترین چالش های والدین است
تحقیقات دولت استرالیا نشان داده است ۹۵ درصد از والدین استرالیایی، ایمنی آنلاین را یکی از «سخت ترین چالش های والد بودن» می دانند.
به گزارش مجله عصر نو، «میشل رولند»، وزیر ارتباطات استرالیا نیز ضمن تاکید بر این نکته مهم که «امنیت آنلاین، یکی از سخت ترین چالش های والدین است»، افزود: پلتفرم هایی مانند تیک تاک، فیسبوک، اسنپ چت، ردیت، اکس (توییتر) و اینستاگرام در صورت ناتوانی در جلوگیری از ایجاد حساب کاربری برای کودکان با جریمه هایی تا سقف ۵۰ میلیون دلار استرالیا، برابر با ۳۳ میلیون دلار آمریکا روبرو خواهند شد.
او خطاب به اعضای پارلمان استرالیا گفت: این لایحه به دنبال ایجاد یک ارزش اجتماعی جدید است که نشان می دهد دسترسی به شبکه های اجتماعی ویژگی اصلی پیشرفت در استرالیا نیست. حالا به طور گسترده ای در جامعه پذیرفته شده است که باید به سرعت اقداماتی انجام شود تا از مواجهه نوجوانان و کودکان با جریان های محتوای بی پایان و فیلترنشده جلوگیری شود.
رولند افزود: شبکه های اجتماعی می توانند برای تعداد زیادی از نوجوانان استرالیایی مضر باشند. تقریبا دو سوم نوجوانان ۱۴ تا ۱۷ ساله محتواهای بسیار زیان باری مانند مصرف مواد مخدر، خودکشی یا آسیب به خود و همچنین مطالب خشونت آمیز را مشاهده کرده اند. یک چهارم کودکان نیز در معرض محتواهایی قرار گرفته اند که عادات غذایی ناایمن را تبلیغ می کند.
رولند می گوید شبکه های اجتماعی مسئولیت اجتماعی دارند و می توانند در کاهش این نوع آسیب ها بهتر عمل کنند.
او در پارلمان کشورش گفت: این قانون به منظور حفاظت از کودکان است، نه تنبیه یا منزوی کردن آنها. قانونی که همچنین به والدین این اطمینان را می دهد که ما در کنار آنها هستیم و از سلامت و رفاه فرزندانشان حمایت می کنیم.
با این حال برخی کارشناسان هم نسبت به این ممنوعیت ابراز نگرانی کرده اند. از جمله به این دلیل که ممکن است نوجوانان ۱۴ و ۱۵ ساله را از شبکه های اجتماعی که تاکنون در آنها فعالیت داشته اند، کاملا جدا کند و بار روانی برای این افراد به همراه داشته باشد.
هرچند وزیر ارتباطات استرالیا معتقد است که محدودیت سنی برای خدمات پیام رسانی، بازی های آنلاین یا شبکه های اجتماعی که به طور قابل توجهی از سلامت و آموزش کاربران حمایت می کنند، اعمال نخواهد شد.
رولند می گوید: ما نمی گوییم که خطرات در پیام رسان ها یا بازی های آنلاین وجود ندارد. هرچند کاربران می توانند همچنان در معرض محتوای مضر از سوی سایر کاربران قرار بگیرند اما با الگوریتم هایی که محتوا را گزینش می کنند و تعامل بی پایان را تشویق می کنند، روبرو نخواهند شد.
بیشتر بخوانید
بنابر گزارش آسوشیتدپرس، از طرفی این لایحه از حمایت گسترده سیاسی در استرالیا برخوردار است و پس از تبدیل شدن لایحه فوق به قانون، شبکه های اجتماعی یک سال فرصت خواهند داشت تا راه حل هایی را برای اجرای محدودیت های سنی پیدا کنند.
پارلمان استرالیا در حال بررسی قانون منع استفاده از شبکه های اجتماعی برای کودکان و نوجوانان
وزیر ارتباطات استرالیا روز گذشته (پنج شنبه) قانونی بی سابقه را به پارلمان این کشور ارائه کرد که بر اساس آن افراد زیر ۱۶ سال از استفاده از شبکه های اجتماعی منع می شوند.
به گزارش ایندیپندنت، دولت استرالیا هفته گذشته اعلام کرده بود کنسرسیومی به رهبری شرکت بریتانیایی «طرح صدور گواهینامه بررسی سن» وظیفه بررسی فناوری های مختلف برای تخمین و تایید سن افراد را بر عهده گرفته است.
بر اساس بیانیه ای از سوی دولت این کشور، استرالیا علاوه بر حذف کودکان زیر ۱۶ سال از شبکه های اجتماعی به دنبال راه هایی برای جلوگیری از دسترسی افراد زیر ۱۸ سال به محتوای پورنوگرافی آنلاین نیز خواهد بود.
تونی آلن، مدیر اجرایی شرکت بریتانیایی توضیح داد فناوری های مورد نظر شامل تخمین سن و استنتاج سنی است.
روش استنتاج شامل دریافت مجموعه ای از حقایق درباره افراد است که نشان می دهد آنها در سن حداقلی مورد نظر قرار دارند.
وزیر ارتباطات استرالیا می گوید اطلاعات استفاده شده برای تضمین سن باید پس از انجام بررسی و وظایف مورد نظر حذف شود، مگر اینکه کاربر رضایت دهد تا اطلاعات او حفظ شود.
انتهای پیام
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وزیر ارتباطات استرالیا: امنیت آنلاین، یکی از سخت ترین چالش های والدین است" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وزیر ارتباطات استرالیا: امنیت آنلاین، یکی از سخت ترین چالش های والدین است"، کلیک کنید.