نگاه سیاسی اروپایی ها به مبارزه با موادمخدر/ تجهیزات مبارزه در ردیف تحریم های ظالمانه

نگاه سیاسی اروپایی‌ها به مبارزه با موادمخدر/ تجهیزات مبارزه در ردیف تحریم‌های ظالمانه

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه مبارزه با مواد مخدر موضوعی اجتماعی است و نه سیاسی، گفت: مبارزه با مواد مخدر توسط ایران بیشتر از آنکه برای کشور ما منفعت داشته باشد، برای کشورهای اروپایی دارای منافعی بوده و این درحالیست که کشورهای اروپایی با نگاهی سیاسی، تجهیزات و لوازم موردنیاز برای مبارزه را در ردیف تحریم های ظالمانه علیه ایران قرار داده اند.

دکتر محمد زارعی در گفت وگو با مجله عصر نو، با اشاره به قرار گرفتن موقعیت جغرافیایی ایران در منطقه، اظهار کرد: ایران، در منطقه ای قرار گرفته که بعضی از کشورها هیچ گونه تعهدی نسبت به مسئولیت های بین المللی و حسن همجواری درخصوص کنترل مواد مخدر یا مبارزه با آن را ندارند و همین امر هم منجر شده تا مبارزه با مواد مخدر برای ما بسیار پر هزینه باشد.

وی با بیان اینکه امروز ایران در جهان به عنوان سردمدار مبارزه با مواد مخدر شناخته شده است، گفت: شهادت بیش از ۴۰۰۰ نفر و ۱۲ هزار جانبازی که سلامتی خود را برای مبارزه با مواد مخدر تقدیم کرده اند، بیانگر هزینه های سنگینی است که ایران برای مبارزه با مواد مخدر پرداخت کرده است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: درحالیکه تنها بخش اندکی از مواد مخدری که از ایران می گذرد، در داخل کشور مورد سوء مصرف قرار می گیرد و بیش از ۹۰ درصد از آن به کشورهای اروپایی ترانزیت می شود. ایران به دلیل دارا بودن نگاه بشردوستانه، نوع دوستی و تکالیف خود براساس آموزه های دینی برای مبارزه با مواد مخدر در سطح جهانی تلاش می کند.

زارعی خاطرنشان کرد: اگرچه ایران این جانفشانی را کرده و بهره آن را جامعه بشریت به ویژه کشورهای اروپایی برده اند اما در مقابل، پاسخی که از این کشورها دریافت کردیم، تحریم ظالمانه در راستای تامین برخی از تجهیزات موردنیاز است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه مبارزه با مواد مخدر موضوعی اجتماعی است، گفت: مبارزه با مواد مخدر توسط ایران بیشتر از آنکه برای کشور ما منفعت داشته باشد، برای کشورهای اروپایی دارای منفعت بوده است. اما در مقابل کشورهای اروپایی با نگاهی سیاسی، تجهیزات و لوازم موردنیاز برای مبارزه را در ردیف تحریم های ظالمانه قرار داده اند. در این راستا، تلاش و انگیزه عزیزانمان را جایگزین این تجهیزات کردیم و در بحث برخورد با مواد مخدر همواره موفق عمل کرده ایم.

زارعی ادامه داد: در کنار انگیزه و تلاش و مجاهدت های فرزندان این آب و خاک برای جلوگیری از ورود مواد مخدر نیز به توانایی های خود توجه داشته ایم، به طوریکه با ده ها شرکت دانش بنیان در ارتباطیم و خواسته ها و نیازهای خود را به آنها منتقل می کنیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این راستا از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در مبارزه با مواد مخدر گفت و در عین حال افزود: این شرکت ها باوجود دارا بودن ظرفیت بالا برای تامین تجهیزات موردنیاز برای مبارزه با مواد مخدر، نیازمند حمایت های بیشتری جهت تولید محصول مورد انتظار هستند.

وی از همین رو، از مسئولین خواست تا با حمایت مالی و معنوی از شرکت های دانش بنیان، در رفع نیازهای اولیه، به ویژه در حوزه ساخت و تولید دستگاه های موردنیاز برای مبارزه با مواد مخدر فعال تر باشند.

انتهای پیام

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نگاه سیاسی اروپایی ها به مبارزه با موادمخدر/ تجهیزات مبارزه در ردیف تحریم های ظالمانه" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نگاه سیاسی اروپایی ها به مبارزه با موادمخدر/ تجهیزات مبارزه در ردیف تحریم های ظالمانه"، کلیک کنید.