جذب هییت عملی با درجه استاد تمامی در دستور کار دانشکدگان تعلیم و تربیت

جذب هییت عملی با درجه استاد تمامی در دستور کار دانشکدگان تعلیم و تربیت

جذب هیئت عملی با درجه استاد تمامی در دستور کار دانشکدگان تعلیم و تربیت

سرپرست دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به توسعه کمی و کیفی دانشکدگان و ارتباط موثر آن با مدارس سما، پایش و جذب هییت علمی کارآمد با درجه استاد تمامی تا دانشیاری را یکی از راه حل های توسعه همه جانبه در این حوزه دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی فر، سرپرست دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست هییت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه و ماموریت محور بودن دانشکدگان تعریف شده، اظهار کرد: این دانشکدگان کاملاً ماموریت محور با رویکرد اقلیمی و بومی هر منطقه و مدیریت در چارچوب توانمندی و ظرفیت های مختص هر استان طراحی، برنامه ریزی و نتیجتاّ عملیاتی می شود.

وی کرد: ارتباط بین مدارس و دانشکده علوم تربیتی را یک ارتباط دوجانبه، موضوع محور در راستای توسعه و تقویت بنیه حوزه های اجرایی، مرکز تربیت اسلامی (تاک) و حوزه توانمندسازی (مشکات) با بهره گیری از نظر صاحبان اندیشه، کارگروه های تخصصی و دوره های ویژه توانمندسازی برای ایجاد و اجرای برنامه های بومی با تاکید بر برنامه های تربیتی و پرورشی، فارغ از هرگونه آرمان گرایی است.

سرپرست دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی افزود: الگوی متناسب با اقلیم و سرزمین برای هر استان به طور مشخص بر اساس ویژگی و نیاز های ویژه آن استان تدوین و برنامه ریزی شده تا با الگو ها و جریان های مورد هدف بتوان در جامعه هویت سازی کرد و از آسیب های اجتماعی که اکنون با آن روبرو هستیم جلوگیری کنیم تا دانش آموزان پس از ورود به دانشگاه بتوانند وارد جریان های جامعه پذیری شده و در نهایت موجب تقویت ینیان تمدن سازی ایرانی و اسلامی شود.

حمیدی فر با تاکید بر اینکه دانشکدگان باید با شانیت بخشیدن به رشته ها در جذب هییت علمی وابسته ملاحظات استانی و مالی خود را در اولویت قرار دهند و از طریق سامانه «ساجد» نسبت به جذب هییت علمی اقدام کنند، ادامه داد: دانشکده ها به صورت استانی مدیریت می شوند و در آن نقش مدرسان (هییت علمی وابسته) به عنوان «دانشجو معلم» با ماموریت مشخص، پیاده سازی و اجرا می شود تا این دانشجو بعد از اتمام دوره های خود در کسوت یک معلم کارآزموده و کاردان (با توجه به استقبال آموزش و پرورش از این موضوع) وارد عرصه آموزشی و تربیتی شود.

وی با اشاره به تغییر بنیادین در شکل و محتوای خانواده و شکل گیری نظام اجتماعی متفاوت در گذشته و حال به مقایسه توقعات و شکل گیری مطالبات اعضای خانواده پرداخت و مطرح کرد: آسیب های اجتماعی که در اجتماع و کوچه بازار شاهد آن هستیم به دلیل هویت گریزی اتفاق می افتد که باید با جریان سازی محتوایی و اسلامی با هدف تمدن سازی اسلامی ایرانی به عنوان یک الگویی عملیاتی برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی، به آن اهتمام ورزیده و آن را به کار بندیم.

سرپرست دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه، یک جریان دانشی تربیت اسلامی در معاونت علوم تربیت و مهارتی داریم، توضیح داد: مسیولیت جریان دانشی و تربیتی اسلامی تولید الگو های تربیتی، اقتصادی، اداری، فرهنگی و محتوایی و استاد، شاگردی است که این جریان دانشی در کنار مهارت با بستن قرارداد با دانشجویان، برای حضور در عرصه واقعی کار اتفاق می افتد و موجب ارتقا تمدن سازی در عرصه آموزشی و تربیتی می شود.

حمیدی فر تبیین کرد: جریان منحصربه فردی که در مدارس سما شکل خواهد گرفت وجود رییس مدرسه علاوه بر مدیر مدرسه است که برخلاف شرح وظایف مدیر مدرسه؛ رییس مدرسه در امور آموزشی، مدیریتی، مراقبتی، فرهنگی و.. دخالتی ندارد و فقط پلی است میان مدرسه و دانشگاه، برای حل چالش های روانشناسی، ارتقا مربیان و حوزه علمی، فرهنگی و پژوهشی مرتبط با رساله های دانشجویی جهت دستیابی به توانمندی های جدید در این عرصه خطیر است.

ظرفیت انسانی کارآمد را سرمایه اصلی سازمان است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز ظرفیت انسانی کارآمد را سرمایه اصلی سازمان برشمرد و گفت: زمانی می توان از ظرفیت های موجود استان بهره لازم را برد که نیروی کاردان و کارآزموده در آن مسیر تربیت و پرورش داده باشیم.

محمدحسین رنجبر، ظرفیت استان هرمزگان را به دلیل موقعیت منطقه ای، مرز دریایی وسیع، وجود صنایع بزرگ نفت، گاز، فولاد، مناطق آزاد و بنادر تجاری بزرگ، جزایر متعدد با کاربری متفاوت و … کم نظیر خواند و اضافه کرد: برای بهره مندی از این ظرفیت ها نیاز است تا با پرداختن به فراهم سازی زیرساخت ها و مسیر توسعه منطبق بر حرکت کلان کشور در بستر فناوری های جدید و علوم نوین تکنولوژی حرکت کنیم.

وی وجود مدارس سما را ظرفیت تربیتی و پرورشی خواند و عنوان کرد: استقبال از مدارس سما به دلیل کیفیت این مدارس کم نظیر است و با جمعیت 5 هزار نفری دانش آموز درصدد گسترش مدارس تا سقف 10 هزار نفر هستیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ابراز امیدواری کرد که دانشکدگان تعلیم و تربیت و مهارت و کارآفرینی در دانشگاه آزاد بندرعباس بتوانند با ایجاد تعامل موثر مطابق آیین نامه های صادر شده در کنار مدارس سما راه رشد و بالندگی را رقم بزند و با وجود توانمندی قابل قبول در دو حوزه بتوانند آینده روشنی را در راستای رشد، توسعه و کمک به رسیدن به تمدن اسلامی و ایرانی بسازند.

به گزارش آنا، این نشست با تشریح بخش نامه ها و رفع ابهامات احتمالی در محتوای آنان ادامه و درباره تعامل موثر و بهتر دانشکده تعلیم و تربیت با مدارس سما به شکل تخصصی پایان یافت.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جذب هییت عملی با درجه استاد تمامی در دستور کار دانشکدگان تعلیم و تربیت" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جذب هییت عملی با درجه استاد تمامی در دستور کار دانشکدگان تعلیم و تربیت"، کلیک کنید.