تهیه حلوای آرد جوانه گندم
حلوا جوانه گندم
یکی از انواع حلواها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و در عین حال بسیار مقوی و پر انرژی است زیرا قرار است از آرد جوانه گندم برای تهیه آن استفاده کنیم شما می توانید برای مناسبت های مذهبی و ماه محرم و صفر و رمضان آن را تهیه کنید اما این حلوا به قدری مقوی می باشد که بهتر است برای بچه ها و کودکان خود تهیه کنید زیرا جوانه گندم انواع ویتامین ها را در خود دارد و متاسفانه کمتر به آن اهمیت داده می شود.
جوانه گندم منبع گیاهی با فیبر و چربی و پروتیین سالم که شما می توانید با تهیه این حلوا از خواص آن نیز در کنار خود حلوا بهرمند شوید. با ساشه پودر جوانه گندم سیستم عصبی بدن را تقویت می کند و همچنین استرس را رفع می کند، ایمنی بدن را تقویت می کند و …
مواد لازم برای حلوای جوانه گندم
- جوانه گندم تازه 400 گرم
- خرما بدون هسته 800 گرم
- کره 100 گرم
- پودر هل سبز 1 قاشق مربا خوری
- دارچین 1 قاشق سوپ خوری
- پودر نارگیل 1 قاشق غذا خوری
- پودر پسته 1 قاشق غذا خوری
- گردو پودر شده 150 گرم
- آب 1 پیمانه
طرز تهیه حلوای جوانه گندم
مغز گردو و دارچین و هل سبز را آسیاب کرده با آرد جوانه ی گندم خوب مخلوط کنید . و کره و عسل طبیعی دکتر بیز را در ظرفی حل کرده و جوانه چرخ شده را به آن اضافه کنید.
پس از آن مواد تهیه شده را در یک ظرف چینی با خرما مخلوط کنید و خوب ورز دهید تاخمیر نسبتا سفتی بدست آید با شعله کم به مدت 15 دقیقه تفت دهید و بعد آب را اضافه کنید(به جای آب میتوانید از گلاب استفاده کنید.) و به هم بزنید و در شعله کم به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد .مواد را داخل ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با پودر پسته، نارگیل و بادام تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای جوانه گندم روش دوم
- آرد گندم: 13/5 کیلوگرم
- آرد جوانه گندم: 1/5 کیلوگرم
- شکر: 1 کیلوگرم
- روغن مایع، جامد یا محلی: 3/5 کیلوگرم
- آب ولرم: به مقدار لازم
طرز تهیه حلوای جوانه گندم روش دوم
طرز تهیه حلوا بربری به این گونه است که ابتدا در یک قابلمه مسی آرد گندم و جوانه گندم را با مقداری آب ولرم ترکیب می کنید. حدود یک سوم از روغن را به آرد ها اضافه می کنید و مواد را مرتبی هم می زنید. آب را به آرامی و در چند مرحله به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید. آن قدر آرد اضافه کنید که یک خمیر شل مثل ماست درست شود. آن قدر این خمیر را هم بزنید تا هیچ گلوله آردی در آن باقی نماند.
در این مرحله از طرز تهیه حلوا بربری باید قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید و مدام هم بزنید. زمانی که حلوا شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه می دهید. هر زمان که حس کردید حلوا کمی غلیظ شده، روغن باقیمانده را در چند مرحله اضافه می کنید تا تمام شود. توجه داشته باشید که هر چقدر خمیر اولیه حلوا مشهدی شما شل تر باشد، هم زدن آن راحت تر است، اما زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. از طرفی اگر خمیر شما سفت تر باشد، هم زدن آن سخت تر و زمان پخت آن سریع تر خواهد بود.
در مرحله سوم از طرز تهیه حلوا بربری باید آن را برای حدود 7 تا 8 ساعت هم بزنید تا رنگ آن تیره شود و حلوا سفت شود. زمانی که حلوا به حالت مناسب رسید و به اندازه سفت شد، درست 1 ساعت مانده به انتهای پخت، شکر را به حلوا اضافه می کنید. با اضافه کردن شکر حلوا کمی شل می شود. دوباره حلوا را هم می زنید تا سفت شود. بعد از حدود 8 تا 9 ساعت که حلوای شما به خوبی پخت و رنگ و غلظت مناسبی پیدا کرد، شعله گاز را خاموش می کنید.بعد از اینکه حلوا را خاموش کردید، یک دم کنی یا پارچه روی درب قابلمه قرار دهید و درب آن را بگذارید. این کار موجب می شود تا حلوا با حرارت ملایم و گرمایی که در آن وجود دارد دم بکشد. حدود 20 دقیقه برای دم کشیدن حلوا صبر کنید، سپس درب حلوا را بردارید و داخل ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.
شرکت دکتر بیز در سال 1395، با هدف فروش محصولات سلامت محور شروع به کار نمود و به این ترتیب محصولات آرایشی، بهداشتی و مواد غذایی بسیار با کیفیت را در بازار عرضه کرده است. محصولات شرکت بیز دارای نشان سیب سلامت بوده و تحت نظارت کامل سازمان غذا و دارو میباشد
نکات و فوت و فن های طرز تهیه حلوای جوانه گندم
- معمولاً رنگ حلوا بعد از سرد شدن مقداری تیره تر می شود، پس اگر در زمان خاموش کردن حلوا آن طور که باید تیره نشده، نگران نباشید. بعد از سرد شدن هم رنگ حلوا تیره تر خواهد شد و هم حالت سفت تری به خود می گیرد.
- جوانه گندم موجود در این حلوا موجب شیرین شدن آن می شود، به همین دلیل بسیاری از افراد در زمان پخت به آن شکر اضافه نمی کنند. برخی افراد هم بعد از پخت حلوا در صورت نیاز مقداری شکر روی آن می ریزند. از همین رو اضافه کردن شکر در حلوای بربری کاملاً اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
- برای درست کردن حلوای بربری معمولاً از روغن محلی استفاده می شود، اما شما می توانید از روغن مایع و جامد نیز برای درست کردن آن استفاده کنید. توجه داشته باشید که از آنجایی که این حلوا تحت گرمای زیادی پخت می شود، استفاده از روغن مایع مناسب تر است.انواع چای و دمنوش بیز در طعم های متنوع و بسیار با کیفیت در فروشگاه اینترنتی کالا اکسیر موجود است. چای و دمنوش از نوشیدنی های پرمصرف ما ایرانی هاست. بنابراین بسیار مهم است که یک برند مناسب و با کیفیت انتخاب کنیم. شرکت بیز یکی از معتبرترین شرکت ها در تولید انواع محصولات و نوشیدنی های ارگانیک از جمله چای و دمنوش میباشد. چای و دمنوش بیز در انواع و بسته بندی متنوع توسط این شرکت تولید میشود. پک لاغری دکتر بیز یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین محصولات دکتر بیز میباشد. این پک لاغری شامل دمنوش های لاغری، قهوه گانودرما و سبوس برنج میباشد. این پک موجب کاهش اشتها، استرس و اضطراب و در نهایت موجب کاهش وزن میشود. شما میتوانید این پک دمنوش لاغری ویژه را با قیمت استثنایی و تخفیف ویژه از این فروشگاه تهیه کنید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تهیه حلوای آرد جوانه گندم" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تهیه حلوای آرد جوانه گندم"، کلیک کنید.