بومی سازی دستگاه درمان زخم با فشار منفی + فیلم
توسط فناوران داخلی انجام شد؛
فناوران داخلی موفق به بومی سازی دستگاه درمان زخم با فشار منفی(وکیوم تراپی) شدند.
علیرضا رفیعی نسب مدیر یک واحد فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از بومی سازی دستگاه درمان زخم با فشار منفی یا وکیوم تراپی زخم در این واحد فناور خبر داد و درباره این دستگاه اظهار کرد: دستگاه وکیوم تراپی زخم برای درمان زخم های حاد و عفونی، زخم های منجر به قطع عضو، زخم های دیابتی و زخم بستر و… استفاده می شود.
وی افزود: برگزاری ورکشاپ های آموزشی با موضوعیت آموزش روش وکیوم تراپی در درمان زخم ها، برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی ویژه پزشکان و پرستاران با همکاری جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی با موضوعیت آموزش انواع روش های درمان زخم از دیگر موارد استفاده دستگاه وکیوم تراپی زخم است.
مدیر این واحد فناور با بیان اینکه با نام «تجهیزات کیان ورنا» آذر 1399 واحد را راه اندازی کردیم، عنوان کرد: این واحد فناور تاکنون موفق به دریافت پروانه تولید برای دستگاه وکیوم تراپی و اکسسوری های مربوطه از سازمان غذا و دارو شده است.
رفیعی نسب اضافه کرد: دریافت مجوز واحد فناور از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، استقرار در پارک علم و فناوری این دانشگاه، استقرار در مرکز رشد دانشگاه آزاد خمینی شهر، شرکت در مسابقه میدون و کسب رتبه نخست بین شرکت کنندگان برنامه، حضور در پانزدهمین و شانزدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی در اصفهان، برگزاری دوره های آموزشی و ورکشاپ های(کارگاه) آموزشی با موضوع درمان انواع زخم ها ویژه پزشکان و پرستاران از دیگر فعالیت های این واحد فناور تاکنون بوده است.
وی همکاری و همیاری سازمان های مربوط، پرداخت تسهیلاتی برای تجاری سازی و ایجاد بستر ارتباطی با کشور های همسایه را راهکارهایی برای تجاری سازی محصولات برشمرد و مطرح کرد: استقرار در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و صدور مجوز واحد فناور توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ازجمله حمایت های دانشگاه و نهادهای مربوط از این واحد فناور بوده؛ اما همچنان نیازمند همکاری و همیاری بیشتر مدیران ارشد سازمان های حمایتی هستیم.
مدیر واحد فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با بیان اینکه ایجاد هم اندیشی های تخصصی، فضا های صنعتی اشتراکی و حمایت های قابل توجه مالی و پشتیبانی موجب رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه ها می شود، گفت: افزودن محصولات پزشکی جدید، ایجاد بازار های مربوطه با آن و بسترسازی برای ارتباط با کشور های همسایه در راستای فعالیت های جدید این فناور در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش آنا، این شرکت فناور با شناسه ملی 14009630967 که سال 1399 به همت چهار جوان پویا و اهل اندیشه پایه گذاری شد در راستای تولید دستگاه وکیوم تراپی زخم و اکسسوری های مربوطه تا به امروز با همت و پشتکار بالا به همراه تیمی از جوانان این مرزوبوم می کوشند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بومی سازی دستگاه درمان زخم با فشار منفی + فیلم" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بومی سازی دستگاه درمان زخم با فشار منفی + فیلم"، کلیک کنید.