ایران قوی با مشارکت در انتخابات/ نظر دانشگاهیان و مسئولان اردبیلی در مورد انتخابات

ایران قوی با مشارکت در انتخابات/ نظر دانشگاهیان و مسئولان اردبیلی در مورد انتخابات

مجله عصر نو/اردبیل انتخابات ریاست جمهوری یک فرایند تصمیم‌گیری رسمی است که طی آن مردم برای اداره امور اجرایی کشور شخصی را به عنوان رئیس جمهور به مدت معلوم با ریختن رأی به صندوق‌های انتخاباتی بر می‌گزینند. این شیوه گزینش معمول‌ترین روش برای تحقق مردم سالاری در جامعه است.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به انتخابات بسیار مهم ریاست جمهوری، مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح را موجب سرافرازی ملت و جمهوری اسلامی برشمردند و تأکید کردند: هرکس به ایران قوی و سرافراز علاقمند است و هرکس معتقد به حمایت از نظام است، در انتخابات مشارکت کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سرافرازی در انتخابات را در گرو مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح خواندند و گفتند: علت اصرار و تأکید بر مشارکت چشمگیر در انتخابات این است که مهمترین اثر مشارکت بالا، سرافرازی جمهوری اسلامی است.

رهبر انقلاب در بیان ویژگی‌های فرد اصلح گفتند: اصلح کسی است که در درجه اول به مبانی انقلاب و نظام و به این راه، اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد همچنان‌که شهید خدمت، رئیسی عزیز واقعاً اعتقاد داشت و کاملاً محسوس بود که او با دل و جان و اعتقاد کار می‌کند.

ایشان کارآمدی را ویژگی مهم فرد اصلح خواندند و گفتند: کارآمدی یعنی شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی کار کردن داشته باشد و از عناصر و همکاران خوب استفاده کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، توان و نشاط انجام کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب را از دیگری شاخص‌های فرد اصلح دانستند و افزودند: فرد اصلح با این خصوصیات، قادر است از همه ظرفیت‌های متنوع و پر شمار کشور برای پیشرفت استفاده کند.

اراده ملت ما از طریق انتخابات تنفیذ می‌شود

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی و عالی‌ترین تکریم ملت ما این است که جمهوری اسلامی زمینه حاکمیت ملی را با انتخابات فراهم کرده است و اراده ملت ما از طریق انتخابات تنفیذ می‌شود.

آیت الله سید حسن عاملی با اشاره به انتخابات پیش رو و لزوم شرکت پرشور در آن اظهار کرد: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی و عالی‌ترین تکریم ملت ما این است که جمهوری اسلامی زمینه حاکمیت ملی را با انتخابات فراهم کرده است و اراده ملت ما از طریق انتخابات تنفیذ می‌شود و هیچ کرامتی برای ملتی بالاتر از این نیست که خودش برای خودش تصمیم بگیرد. این مساله در دنیا مثل کبریت احمر، کمیاب است و قدرت‌های استکباری زمینه حاکمیت ملی و اراده ملت‌ها را کاملاً از بین برده اند. شکر این نعمت بزرگ به این است که در انتخابات پای صندوق‌های رای حاضر شویم و از این فرصت بزرگ استفاده کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: انتخابات باید مانور قدرت و مانور انسجام ملی و ابزار بالا بردن نخبه‌ها باشد. انتخابات باید برای ملت ما نعمت باشد. انتخاباتی که حرکت‌های ضد منافع ملی در آن باشد نقمت است نه نعمت. هر دموکراسی که قدرت بالا آوردن نخبه‌ها را نداشته باشد نقمت است نه نعمت. انتخابات آرمانی انتخاباتی است که در آن یک سلیقه آرمانی چهار سال مدیریت کشور را به دست بگیرد و این در اختیار ملت است.

آیت الله عاملی بیان کرد: روز انتخابات روز نوشتن سرنوشت است. بی‌اعتنایی به سرنوشت بزرگترین کفران نعمت و سوق دادن کشور به پرتگاه‌ها و گرداب‌های هولناک است. روز انتخابات باید تجلی گاه شعور ملی، عزت ملی و تجلی تعهد دینی باشد. یقین داشته باشید انتخاب یک رئیس اصلح برای کشور بالای ۸۰ میلیونی آن هم در حساس‌ترین دوره تحولات تاریخی جهان و منطقه بالاتر از تمام حسنات و عبادات است.

مناظره انتخاباتی نقطه قوت دموکراسی انقلاب اسلامی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در بخش دیگر سخنان خود گفت: مناظره انتخاباتی نقطه قوت دموکراسی انقلاب اسلامی در منطقه و بلکه در جهان و بزرگترین کمک به ملت عزیز برای انتخاب فرد اصلح است.

آیت‌الله سید حسن عاملی با اشاره به برگزاری مناظرات انتخاباتی بین نامزدهای ریاست جمهوری اظهار کرد: مناظره انتخاباتی نقطه قوت دموکراسی انقلاب اسلامی در منطقه و بلکه در جهان و بزرگترین کمک به ملت عزیز برای انتخاب فرد اصلح است. چنین اقدام دموکراتیک در سیستم‌های بسته حکومتی وجود ندارد و لذا در غالب کشورهای دنیا چنین فضای بازی به چشم نمی خورد و این از برکات خون شهداء و برکات انقلاب اسلامی است.

امام جمعه اردبیل بیان کرد: مقام معظم رهبری در خصوص آداب مناظره و بلکه آداب فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی مطلب نفیسی دارند و می‌فرمایند: افرادی که وارد میدان انتخابات شده‌اند از بد اخلاقی، بددهنی، توهین و تهمت به دیگران در تبلیغات و فضای مجازی و همچنین از سیاه‌نمایی و بیان مطالب دروغ و خلاف واقع برای جلب نظر مردم اجتناب کنند چرا که این کارها موجب سلب برکت و عنایت الهی می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان ضمن ارائه توصیه هایی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر انتخابات پیش رو تصریح کرد: در حال حاضر توصیه اول ما شرکت در انتخابات است مبادا دفتر حسنات عزیزان از این حسنه بزرگ خالی باشد بدون تردید انتخاب انسان صالح و شایسته برای تولیت امور مسلمان های از تمام حسنات بالاتر است از طرفی حضور در صحنه مانور قدرت و اقتدار و انسجام ملی در برابر دشمنانی است که بیش از ۴۰ سال است در کمین کشور ما و ملت ما هستند هیچ انسان عاقلی در برابر دشمن غدار خود چراغ سبز نشان نمی دهد و هیچ عاقلی با تمکن از تعیین سرنوشت خود آن را به کس دیگری نمی سپارد.

وی ادامه داد: کسانی که گلایه‌ای از مدیریت کشور دارند دقت کنند که جمهوری اسلامی سلایق متفاوت اقتصادی و سیاسی را در معرض انتخاب ملت عزیز قرار داده است حالا موسم رفع گلایه با انتخاب فرد اصلح و سلیقه اصلح و تفکر اصلح است و بعد از انتخاب فردا دیگر جای گلایه نیست.

آیت الله عاملی افزود: تکرار می‌کنیم انتخابات نعمت است و نباید تبدیل به نقمت و شقاق شود و صفوف ملت به هم بخورد هر نامزدی در فعالیت انتخاباتی خود قبل از رأی‌گیری و بعد از انتخابات کاری بکند که نتیجه آن مرزبندی بین انسان‌ها و به هم خوردن وحدت و انسجام ملی باشد خائن اول است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: هر دولتی در ایران سر کار بیاید با اروپا و آمریکا در خصوص توان هسته‌ای باید چنان عمل نماید که آنها جرات طرح دوباره التزام یک جانبه را به زبان نیاورند.

جلب مشارکت مردم و صیانت از آراء اولویت انتخابات ریاست جمهوری باشد

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه راهبردهای دولت شهید جمهور باید تبیین شود، افزود: جلب مشارکت مردم و صیانت از آراء در اولویت انتخابات ریاست جمهوری باشد.

سیدحامد عاملی اظهار کرد: دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف از جمله سیاست خارجی برای حفظ صلح و منافع ملی تلاش کرد و تنش‌زدایی با همسایگان را در اولویت اقدامات و راهبردهای خود قرار داده بود.

عاملی با تأکید بر توجه اعضای ستاد انتخابات استان و فرمانداران در صیانت از آرای مردمی، تصریح کرد: در جریان برگزاری انتخابات، همانند روند برگزاری انتخابات مجلس باید امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت مد نظر باشد و هیچ‌گونه دخل و تصرفی در نظر و انتخاب مردم وجود نداشته باشد.

نقش اثرگذار مشارکت حداکثری مردم در انتخابات در آینده عزت و اقتدار کشور

وی اظهار کرد: با توجه به نقش مهم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، این موضوع در آینده عزت و اقتدار کشور در سطح بین‌المللی دارای اهمیت است.

استاندار اردبیل ادامه داد: مسیری که رئیس جمهور شهید بنا نهاده، مسیر گشایش است و همدلی و مشارکت حداکثری در انتخابات می‌تواند بر طرز فکر و نوع تصمیم‌گیری دشمنان در خصوص نحوه ارتباط با ما تأثیرگذار باشد.

عاملی با اشاره به تشکیل قرارگاه تبیین، تصریح کرد: ارائه تحلیل به مردم برای مشارکت حداکثری و آگاهانه در پای صندوق‌های رأی دارای اهمیت است.

آماده برگزاری انتخابات با مشارکت و امنیت هستیم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل و رئیس ستاد انتخابات استان با اشاره به آمادگی برای برگزاری انتخاباتی با مشارکت بالا، در سایه امنیت، سلامت و رقابت، از ساماندهی ۳۱هزار نفر نیروی اجرایی برای اخذ آرای مردم استان اردبیل خبر داد.

رضا قاسمیان اظهار کرد: در استان اردبیل آماده برگزاری انتخاباتی با مشارکت بالا، در سایه امنیت، سلامت و رقابت هستیم و در این راستا ۳۱هزار نفر نیروی اجرایی برای اخذ آرای مردم استان ساماندهی شده‌اند.

وی افزود: لازم است فرمانداران نیروی ذخیره و احتیاطی نیز داشته باشند تا در صورت ۲ مرحله‌ای شدن انتخابات، همکاری کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با تأکید بر برنامه‌ریزی و هماهنگی فرمانداران برای تأمین زیرساخت‌های لازم و نیازمندی‌های شهرستان‌ها، گفت: با توجه به برگزاری مطلوب و موفقیت‌آمیز انتخابات مجلس در سال گذشته از نظر اجرایی، لازم است این روند در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نیز ادامه یابد.

قاسمیان با تأکید بر پرهیز از سوگیری در انتخابات، بیان کرد: لازم است فرمانداران تدابیر لازم برای برگزاری انتخاباتی همراه با رقابت و سلامت فراهم و ارتباط لازم را برای پاسخ‌دهی به سوالات ستادهای شهرستانی برقرار کنند.

رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل ادامه داد: صندوق‌های رأی باید همگی یکسان و یکرنگ انتخاب و مراقبت از اقلام انتخاباتی اعم از تعرفه‌ها باید به نحو مطلوبی انجام شود.

قاسمیان تصریح کرد: همچنین در حوزه‌های شهرستانی باید نظارت‌های لازم بر فضای مجازی در ایام تبلیغات و انتخابات مورد توجه قرار گیرد.

منتخب مردم باید وفادار به اسلام، انقلاب و مردم باشد

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: منتخب مردم باید حامی مردم بوده و مردم را باور داشته باشد و وفادار به اسلام و انقلاب باشد.

سردار غلامحسین محمدی اصل گفت: منتخب مردم باید حامی مردم بوده و مردم را باور داشته باشد و با استفاده از ظرفیت های درونی کشور و حفظ استقلال و عزت آن بتواند مشکلات را مرتفع کند.

وی گفت: باید کسی را برگزینیم که امیدآفرین بوده و از تزریق هرگونه یاس و نامیدی به جامعه خودداری کند.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در ادامه سخنان خود گفت: باید فردی را انتخاب کنیم که خود را سرباز رهبری و خادم ملت بداند و با اراده راسخ در مقابل دشمنان بوده و ایستادگی کند.

وی با بیان اینکه هیچ وقت فردی که اقدام به تخریب نظام می کند را انتخاب نخواهیم کرد، تصریح کرد: فردی که نظام را تخریب کند، مردم  و آرمان های پیش رو را هم تخریب خواهد کرد و همه ارزش ها را زیرپا خواهد گذاشت.

نخبگان انتخابات را به جشن بزرگ ملی و اقتدار آفرین تبدیل کنند

رییس بنیاد نخبگان استان اردبیل انتخابات پیش رو را حائز اهمیت فوق‌العاده دانست و گفت: رئیس جمهور بعدی باید هم وظایف رئیس جمهور شهید و پرتلاش را ادامه دهد و هم به لحاظ شرایط ویژه کشور در عرصه ‌های بین‎المللی و نیازهای داخلی در زمینه‏ های اقتصادی و فرهنگی، برنامه‌ریزی و همت بالایی برای برآورد انتظارات مردم تلاش کند.

دکتر مهدی داوری، با اشاره به دعوت مقام معظم رهبری برای مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح در راستای سرافرازی ملت و جمهوری اسلامی افزود: انشالله دانشگاهیان، مستعدان و نخبگان با اطاعت از فرامین ولی امر مسلمین و درک حساسیت بالای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، همراه آحاد مردم پای صندوق‏های رای آمده و اقتدار ایران را دوباره در جهان طنین‏انداز خواهند کرد.

داوری، فرد اصلح برای ریاست جمهوری در مقطع حساس کنونی را فردی با اخلاص، صادق، تلاشگر و مردمی معرفی کرد و افزود: ولایت‏ پذیری، حفظ وحدت ملی، استفاده از مدیران مخلص و کاردان، استفاده از نخبگان در حکمرانی، به کارگیری تمام توان ملی و بین‏المللی برای حل مشکلات اقتصادی مردم و تلاش برای ارتقای عزّتمندانه همکاری‌های بین‌المللی از ویژگی‌های دیگر یک کاندیدای اصلح است.

مردم برای داشتن ایرانی آباد و پیشرفته‌ در انتخابات حضور پرشور داشته باشند

دکتر علی اشرف سلطانی، استاد دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص اهمیت انتخابات ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر کشور عزیزمان در شرایط خطیری قرار دارد و انتخابات سرنوشت سازی در پیش رو داریم. در دوران شهید رئیس جمهور اقدامات درخور توجهی در راستای حل مشکلات کشور و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی شروع شده است و کشور به سمت حل اساسی مشکلات مزمن حرکت کرده است.

معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری استان اردبیل افزود: مردم با مشارکت حداکثری خود در انتخابات که یکی از مصادیق جهاد تبیین است باید سکان اجرایی کشور را به دست کسی بسپارند که ادامه دهنده راه شهید رئیسی عزیز باشد در غیر این صورت اگر عنان قوه اجرایی کشور به دست افراد غرب گرا و طرفدار اسلام غربی و آمریکایی بیفتد همه فرصت های ایجاد شده خواهد سوخت.

این مدرس دانشگاه در تشویق مردم برای حضور در انتخابات اظهار کرد: اگر مردم ببینند که کاندیداها واقعا برای حل مشکلات به خصوص اشتغال جوانان، مشکلات اقتصادی و معیشتی، برنامه و راهکارهای عملی دارند و این برنامه ها طوری باشد که مردم به آینده امیدوار بشوند حتما و قطعا شاهد مشارکت بالایی خواهیم بود.

سلطانی با اشاره به مشخصات رئیس جمهور اصلح بیان کرد: رئیس جمهور باید به مبانی و ارزش های اسلام، نظام و انقلاب پای بند باشد. مومن با تقوا و خداترس باشد، ساده زیست بوده و از اشرافی گری به دور باشد، شجاع و استکبار ستیز باشد، از جنس مردم، در بین مردم و خدمتگزار به مردم باشد، به دنبال منافع شخصی و یک گروه خاص نباشد، فساد ستیز باشد و مبارزه با بی عدالتی در سرلوحه کارهایش باشد، با برنامه و خستگی ناپذیر باشد، از بداخلاقی های انتخاباتی پرهیز نماید و روش های تبلیغاتی اش بدور از اسراف و پرداخت رشوه باشد.

معاون فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری استان اردبیل در خصوص وظیفه مردم و مسئولین در انتخابات گفت: مردم برای داشتن ایران آباد، سربلند و روز به روز پیشرفته تر باید در انتخابات حضوری پرشور داشته باشند که تنها راه حل مشکلات است و با اخلاق مداری و دور از تهمت و تفرقه بهترین و شایسته ترین فرد را برای تصدی مهم ترین و موثق ترین مدیریت کشور که همان ریاست جمهوری است انتخاب کنند و مسئولین نیز با انجام وظیفه و تکلیف اعتمادسازی و ارائه خدمات بیشتر موجب دلگرمی مردم و حضور حداکثری را در انتخابات فراهم کنند.

مردم در راستای تثبیت اقتدار ملی در انتخاب آگاهانه و حضور همت کنند

حجت الاسلام  قاسم جعفرزاده، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: رئیس جمهور باید در اولویت اول به دغدغه‌ها و مسائل مردم توجه داشته و در رفع مشکلات جامعه راهکار اساسی داشته باشد چرا که عموم مردم در لابه لای صحبتهای نامزدهای ریاست جمهوری به دنبال برنامه و راه‌حلی برای مشکلات روزمره و مسائل اساسی جامعه می‌گردند.

وی افزود: در این میان رسالت رئیس جمهور منتخب بسیار خطیر است چرا که ادامه دهنده خط سیر رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی خواهد بود لذا باید با تمام توان در ایفای مسئولیت تلاش کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: امیدآفرینی، در افزایش مشارکت مردم در انتخابات موثر است. مردم زمانی امیدوار خواهند بود که احساس کنند نامزدهای ریاست جمهوری به توان و ظرفیت داخلی کشور اعتقاد جدی داشته و با استفاده و بهره گیری از نیروهای مستعد و توانمند و با اولویت قراردادن شایسته سالاری، بدور از جناح بندی کابینه خود را تشکیل دهد.

وی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب همچنان که شرکت در انتخابات یک وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه هم یک وظیفه است. لذا باید با بررسی ویژگی‌های نامزدها، فرد اصلح را انتخاب کرد.

حجت الاسلام جعفرزاده اظهار کرد: مهم‌ترین خصوصیت یک رئیس جمهور اصلح، سرباز ولایت بودن، مردم‌داری، کاردان، جهادی و خستگی ناپذیر بودن و استکبار ستیزی است که در انتخاب اصلح باید به این خصوصیات توجه کرد.

وی بیان کرد: حضور حداکثری همراه با شور و نشاط مردم عامل موثر در مردم سالاری دینی است لذا مردم باید در راستای تثبیت اقتدار ملی در انتخاب حضور آگاهانه همت داشته و در حفظ اتحاد ملت و دولت نقش آفرینی کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه گفت: تلاش در مسیر تحقق بخشیدن به مشارکت حداکثری در انتخابات از مهم‌ترین وظایف روحانیون و ائمه جماعات مساجد و نیز فعالان فرهنگی و تبلیغی است که در جلسات تبلیغی و منابر سخنرانی بخصوص در دهه امامت و ولایت به تبیین مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه می‌پردازند.

وی افزود: آنچه برای مردم مهم است، انتظاراتی است که در سطح ملی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دارند. این انتظارات در ۴ سطح کلی مورد تاکید عموم است که تثبیت نوسانات اقتصادی، توسعه تجارت و بازار، اشتغال زایی و کاهش بیکاری و توسعه فرهنگ و آموزش های عدالت محور را شامل می‌شود.

جامعه نخبگان وظیفه مدل‌سازی و ارائه مدل به نخبگان سیاسی را دارند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل گفت: کاری که جامعه نخبگان باید انجام بدهند مدل سازی و ارائه مدل به نخبگان سیاسی است و جامعه علمی باید نقش خود را در ساختن این پل و گزاره تربیتی ارائه کند.

حجت الاسلام مهدی جلیلی گفت: کف جامعه از سیاسیون طلبکار هستند و این حق عموم مردم است که طلبکار باشند فلذا صرف طلبکار بودن برای جامعه علمی مناسب نیست و جامعه علمی باید با امید دادن و تصویر ذهنی دادن به مخاطب ایفای نقش کند.

وی افزود: جامعه علمی باید نقش خود را در ساختن تمدن و گزاره تربیتی ارائه کند. بدون در نظر گرفتن جهان اسلام نمی‌توان نظریه داد. ما در مصاف تمدنی هستیم و طرحی باید ارائه کنیم که قامت تمدنی داشته باشد و از تمدن غرب فراتر باشد، بدون فهم واقعی از مسائل نمی‌شود طرح داد. باید مسائل و مباحث جهانی و بازار جهانی را شناخت و نظریه داد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل اظهار کرد: نگاه تمدنی نگاه متحولانه می‌طلبد و پیشرفت ایران بدون تمدن خودش امکان ندارد. نخبگان باید نگاه تمدنی و جهانی برای طرح مدل داشته باشند فلذا حلقه‌های میانی مشکلی است که دانشگاهیان و نخبگان باید آن را حل و پر کنند. برنامه‌های کاندیداها را بدانند و به مردم ارائه کنند و کاندیداها نیز باید برنامه داشته باشند.

وی ادامه داد: متاسفانه در جامعه ما بین مسئولین و مدیران و حتی اساتید و دانشگاهیان اجماع وجود ندارد، نخبگان عقل عملی و نظری باید همکاری کنند و در انتخاب اصلح به مردم کمک کنند. انتخابات در پای میدان و صندوق مصداق پیدا می‌کند.

حجت الاسلام جلیلی بیان کرد: ما دو مورد نخبه داریم نخبگان متصل به قدرت و نخبگان منفصل از قدرت. نخبگان دانشگاهی نخبگان عقل نظری هستند که باید مطالبه جامعه دانشگاهی را انجام دهند. نکته بعدی که حائز اهمیت است این است که نخبگان باید فراتر از گفتگوهای کاندیداها مسئله خدا در سیاست یا دین در سیاست را حل کنند و چالش های زندگی دینی در جهان مدرن را ارائه نموده و به بحث آن بپردازند. ترسیم و تحلیل نسبت بین دین و سیاست و خدا و دین در زندگی وظیفه نخبگان است. وقتی ما از ساحت سیاست دینی حفاظت نکنیم اتفاقی که ممکن است بیفتد این است که به سمت اسلام سیاسی شده برویم.

وی افزود: ما با سه گزینه دولت اسلامی ، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی روبرو هستیم که در مرحله شکل گیری دولت اسلامی به مفهوم واقعی هستیم فلذا باید متخصصین امر پای کار بیایند و برای جامعه‌سازی حرکت کنند. در مورد نسبت خدا و دین با سیاست نظریه پردازان و پژوهشگران عرصه دین کم کاری کردند که سیاست مداران ما در قامت دینی خود را به رخ بکشند، فلذا نخبگان عقل نظری باید در این حوزه ورود کنند.

حجت الاسلام جلیلی در مورد نحوه انتخاب اصلح بیان کرد: انتخاب اصلح در ایده آل خود نیازمند مهارت های انتخابگری اصلح در همه جوانب زندگی دارد. شما زمانی می‌توانید توقع انتخاب اصلح را داشته باشید که هم در روند زندگی روزمره مهارت انتخاب درست در خرید، تحصیل، انتخاب دوست، انتخاب محل زندگی و … را آموزش داده باشید تا در زمان انتخاب رئیس جمهور شهروند مهارت انتخاب اصلح بدون تبلیغات هیجانی صرف را داشته باشد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر اصلح بودن کاندیدای خاص باید از سوی نخبگان جریانات سیاسی و گروه های مرجع محرز شود و در گام بعدی نخبگان آن قدر سرمایه اجتماعی در میان عموم مردم داشته باشند که بتوانند به قوت انتخاب و معرفی فرد اصلح اقناع کنند. ضمن این که رابطه مستقیمی بین شایسته سالاری و شایسته سازی وجود دارد. تا زمانی که تربیت انسان های شایسته متخصص و متعهد در دستورکار ارگان های مرتبط نباشد، توقع انتخاب شایسته و شایسته سالاری امری انتزاعی خواهد بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل، نقش و وظیفه مردم و مسئولین در انتخابات را خطیر دانست و اظهار کرد: وظیفه مسئولین تربیت انسان‌های شایسته، متعهد و متخصص است. مسئولین و نخبگان باید برای تربیت رئیس جمهور و کادر اجرایی ۳۰ سال بعد برنامه داشته باشند. نخبگان نمی توانند مثل عموم مردم متوقع باشند. نخبگان باید پاسخگو باشند ضمن این که نخبگی خود را برای مخاطبانشان نشان دهند. عموم مردم نیز ضمن این که باید اهداف میان مدت و بلند مدت را به منافع شب انتخابات و روز انتخاباتی ترجیح دهند و این ترجیح نیازمند مهارت آموزی است.

انتخابات مهم‌ترین مجرای تحقق حاکمیت مردم است

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل گفت: انتخابات عالی‌ترین مظهر حضور مردم در عرصه سیاسی و مهم ترین مجرای تحقق حاکمیت مردم است. در نظام مردم سالار جمهوری اسلامی ایران، به طور متوسط هر ساله شاهد برگزاری یک انتخابات برای گزینش ارکان مختلف نظام بوده‌ایم که نشان از حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش است.

حجت الاسلام عبدالله حسنی افزود: در همین راستا مردم ایران در سال ۱۴۰۰ و در جریان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شخصیتی را به این مسئولیت برگزیدند که گذر زمان ابعاد شخصیتی از جمله تواضع، مدیریت قوی و جهادی و شوق خدمتگزاری او را بیش از پیش بر همگان نمایان ساخت، اما صد افسوس که عمر حضور او در این مسئولیت چندان دوام نیافت و سانحه سقوط بالگرد در یک روز اردیبهشتی غم بار، ملت ایران را از چهره ای که به حق، خادم جمهور و رئیس جمهور تراز نظام اسلامی بود محروم کرد؛ واقعیتی که مردم ایران با حماسه عظیم حضور در مراسم تشییع و وداع با پیکر ایشان و سایر شهدای راه خدمت با صدای رسا را تایید کردند.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل گفت: با این وجود همانگونه که مقام معظم رهبری نیز بارها تاکید فرمودند، اگر چه ملت ایران این شهدا را از دست داد ولی مسیر پرافتخاری که در حال طی شدن هست و پرچمی که شهیدرئیسی عزیز به اهتزاز درآورده بود بر زمین نخواهد ماند. به همین منظور بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ملت ایران در یک جمعه انتخاباتی دیگر پای صندوق های رای حاضر خواهند شد تا چهاردهمین دولت نظام جمهوری اسلامی ایران را انتخاب کنند.

حجت الاسلام حسنی ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو چند مسئله اساسی وجود دارد: اولین مورد؛ اصل مشارکت و نقش مردم در انتخابات که با همدلی و پایبندی به ارزش ها و تداوم راه امام راحل و شهدا بار دیگر شاهد رقم خوردن صحنه های حماسه حضور مردم در انتخابات خواهیم بود. دومین مسئله این است که مردم آگاه  ایران با اتکا به بصیرت خود و نیز مروری بر تجربیات چهار دهه گذشته و نیز مشاهده تحولات عرصه میدانی از میان کاندیداهایی که طبق نظر شورای نگهبان صلاحیت های اولیه را برای تصدی مسئولیت ریاست جمهوری دارا هستند بایستی شایسته ترین آنها را برای تداوم راه رئیس جمهور شهید انتخاب کنند.

وی ادامه داد: سومین مسئله  این است که ملت ایران با مشارکت و انتخاب فرد اصلح به دشمنان ثابت خواهد کرد که ایران اسلامی علیرغم اینکه در غم از دست دادن شهدای خدمت عزادار است اما روز به روز قدرتمندتر از دیروز این راه پرافتخار را با صلابت ادامه خواهد داد.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل گفت: نکته دیگری که تذکر آن به جامعه مخاطب که عموم مردم و به ویژه جامعه دانشگاهیان می‌باشد این است که به عنوان بخشی از جامعه نخبگانی که مسئولیت هدایت و روشنگری آحاد جامعه را بر عهده دارند و بر مبنای فرمان قرآن به مومنان برای «تواصی به حق»، در میان مردم جامعه روشنگری کرده و مشارکت در انتخابات و انتخاب احسن را به آنها توصیه کنند.

وی بیان کرد: بدیهی است در این مسیر شرط اول، آشنایی کافی با ملاک های انتخاب اصلح و احسن است که بخشی از این ملاک ها از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ ایمان و آماده بودن برای حضور در میدان های انقلاب، تعهد و کارآمدی، داشتن قصد خدمت، اهمیت دادن توامان به دین و معیشت مردم، پیرو خط امام، متصل نبودن به کانون های قدرت و ثروت، دلسوز بودن برای طبقات محروم، ساده زیستی، انقلابی و مومن و شجاع، مخالفت جدی با فساد و اشرافی گری، خوشنام، معتقد به جوانان، دارای برنامه، بی اعتماد به دشمنان است.

بانوان در مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح، نقش‌آفرین هستند

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: شواهد تاریخی، بیانگر حضور موثر و فعال بانوان در تمامی عرصه‌های اجتماعی و سیاسی است و در انتخابات هم بانوان در زمینه مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح نقش‌آفرین و کنشگر هستند.

افسانه جهانی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و رئیس جمهور شهید در حوزه بانوان، افزود: بسیاری از اولین‌ها در حوزه زنان و خانواده در دوران دولت سیزدهم اتفاق افتاد و شهید رئیسی، اولین رئیس جمهوری بود که نسبت به اجرایی‌شدن قوانین مرتبط با خانواده و ایجاد زمینه رشد و شکوفایی بانوان اهتمام ویژه‌ای داشت.

ملاک اصلح بودن کاندیداها در ولایت مداری و داشتن برنامه برای حل مشکلات مردم است

فرماندار پارس آباد گفت: مردم ملاک اصلح بودن کاندیداها را در ولایت مداری، جهادی و دلسوز مردم بودن و داشتن برنامه برای حل مشکلات مردم و ادامه راه شهدای خدمت می‌دانند.

جابر جهان‌بین اظهار کرد: دولت مردمی شهید رئیسی با قدرت و تمام توان در حال تلاش برای حل مشکلات بود و توفیقات بزرگی را در سطح بین‌المللی و عضویت در مجامع بزرگ منطقه ای و بین الملی داشت.

فرماندار شهرستان مرزی پارس آباد مغان گفت: دولت سیزدهم در داخل کشور با جراحی بزرگ اقتصاد در مسیر حل مشکلات تورم و معیشت مردم گام های بلندی برداشت و اصلاح امورات و مبارزه با فساد را سرلوحه کار خود قرار داد و روشی جدید در خدمتگزاری میدانی را معرفی کرد.

رئیس شورای اداری پارس آباد در ادامه گفت: در چنین شرایطی که جوانه های امید برای ایران قوی در جهان ریشه میدوانید ، چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پیش بینی نشده و ناخواسته بود که پس از شهادت ریاست محترم جمهور بر اساس قانون کلید خورد و اهمیت و حساسیت ویژه برای کشور برای ادامه مسیر توسعه و خدمتگزاری خواهد داشت.

نماینده دولت در شهرستان پارس آباد مغان اضافه کرد: مردم شهرستان پارس آباد نسبت به نظام و سرنوشت کشور خود حساس و  در صحنه های انتخابات و راهپیمایی‌ها مشارکتی بی بدیل از خود به نمایش می‌گذارند.

جهان بین اظهار کرد: مردم شریف و بصیر شهرستان با دقت و حساسیت برنامه ها و مناظرات کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را دنبال می کنند و ملاک اصلح بودن را در ولایت مداری و جهادی بودن و دلسوز مردم بودن و داشتن برنامه برای حل مشکلات مردم و ادامه راه شهدای خدمت می‌دانند و در ۸ تیر فرد اصلح را انتخاب و در ادامه برای آبادانی کشور با آن مشارکت خواهند کرد.

رییس شورای تامین شهرستان تاکید کرد: نقش و مشارکت بالای مردم در انتخابات بسیار پر اهمیت و تاثیرگذار در سرعت توسعه و آبادانی کشور خواهد بود.

رئیس هیئت اجرایی انتخابات شهرستان با اشاره به اینکه روند اجرای انتخابات از هفته های پیش آغاز و تمامی عوامل اجرایی و نظارتی هماهنگ و آموزش های لازم را یاد گرفته‌اند، افزود: تدابیر برای پشتیبانی و انتخاب شعب و تجهیز آنها برای سهولت در دسترسی و اجرای سالم و امن و با مشارکت بالا دیده شده است.

وی گفت: ملت ایران اسلامی ملتی شریف و ولایت مدار و قدرشناس هستند و از رئیس جمهور منتخب خود انتظار ولایت مداری و تلاش در جهت ایجاد وحدت و انسجام  و حل مشکلات اقتصادی و تورم و اشتغالزایی و مسکن و توسعه زیرساخت ها و توجه به نخبگان و جوانان و حمایت از سرمایه گذاری و برقراری ارتباط سازنده با جهان و حمایت از مظلومان و تمثیل جمهوری اسلامی به عنوان الگویی برای جهان هستند.

فرماندار شهرستان پارس آباد مغان اطمینان داد: ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در جای جای کشور همزمان با ۸ تیر ماه با مشارکت حماسی خود برگ زرین دیگری را در سرنوشت کشور رقم خواهند زد.

انتخابات تحقق اصل مردم سالاری است

رئیس دانشگاه پیام نور پارس آباد مغان گفت: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران واگذاری تعیین سرنوشت کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به خود مردم از طریق انتخابات بر اساس اصل ۶ قانون اساسی است که توجه ویژه نظام به مردم در راستای تحقق اصل مردم سالاری است.

ولی شیرپور گفت: در طول ۴۵ سال از عمر جمهوری اسلامی ایران تقریبا هر ۱۳ ماه یک انتخابات در ایران برگزار شده است و این مهم ایران اسلامی را از همه کشورهای دنیا و علی الخصوص کشورهای منطقه متمایز کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود همه انتقاداتی که مردم در حوزه های مختلف به ویژه در مسائل اقتصادی دارند ولی بهترین و مهم‌ترین راه ممکن برای حل این مشکلات، حضور حداکثری مردم پای صندوق های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست محترم جمهوری در  ۸ تیرماه سال جاری است.

عضوهیات علمی دانشگاه در ادامه گفت: انتخابات پیش‌رو  از چندین لحاظ دارای اهمیت و حساسیت ویژه بوده و مردم شریف ایران زمین در سراسر دنیا، قطعا به این مهم بذل توجه دارند.

وی ادامه داد: با شهادت رئیس جمهور فقید آیت الله رئیسی و هیات همراه برخی کشورهای دنیا به ظن خود منتظر اخلال در مدیریت خرد و کلان کشور بودند ولی ظرفیت متعالی قانون اساسی در کنار درایت شخص رهبری معظم انقلاب کوچکترین خللی در مدیریت کشور بوجود نیاورد و در چارچوب تکلیف اصل ۱۳۱ قانون اساسی تمامی شرایط لازم برای انتخاب رئیس جمهور بعدی فراهم گردید و حضور گسترده مردم پای صندوق های رای باعث خرسندی دوستداران وطن و ناامیدی دشمنان نظام و انقلاب را به همراه خواهد داشت.

شیرپور افزود: امروز ایران اسلامی در سطح جهانی پرچمدار دفاع از مستضعفین دنیا بوده و دنیا درک امروز از طرفیت سیاسی ایران فعلی را نداشته است و انتخاب یک رئیس جمهور در تراز ایران اسلامی برای نمایندگی این طرفیت حادث شده بیش از پیش ضرورت دارد.

این استاد دانشگاه افزود: با وجود همه دستاوردهای موجود، مردم در خصوص عدم توزیع عادلانه ثروت و قدرت، عدم شفافیت در حوزه های اقتصادی، تزاید آسیب های اجتماعی، اختلاف سیاسیون و القای آن به بطن جامعه، نبود عدالت در به کارگیری نیروی انسانی و استخدام ها، نبود شفافیت در واگذاری بنگاه های اقتصادی در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی، عدم انعکاس خواسته های همه سلایق در رسانه های ملی، بعضا نبود گزینه های همه سلایق در بین کاندیداهای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به شدت از مسوولین گله مند بوده و منتقد وضع موجود هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان پارس آباد ادامه داد: البته همه این مردم دل داده به نظام و انقلاب و ولایت بوده و به حق فقط منتقد وضع موجود بوده و هستند. شورای نگهبان به حق با دادن صلاحیت به شش کاندیدای محترم با سلیقه های مختلف، بنظر می رسد که با تایید صلاحیت نماینده سلیقه های مختلف سیاسی بخشی از انتقادات در راستای حل بخشی دیگر از انتقادات به حق مردم با انتخاب رئیس جمهور اصلح مرتفع شده است.

شیرپور اظهار کرد: وفاق و همدلی که با حادثه شهادت رئیس جمهور فقید و همراهانش در جامعه بوجود آمده است در کنار تایید صلاحیت کاندیدهای سلایق مختلف باید به گفتمان اجتماعی مردم، آشتی و وفاق ملی و حضور حداکثری مردم پای صندوق های رای و انتخاب رئیس جمهور اصلح در راستای رفع نقیصه های موجود داخلی با اجرای مر قانون و نمایندگی ایران عزیز در سطح منطقه ای و بین المللی و انجام مذاکرات لازم و جدی در حوزه های مختلف موجود منجر گردد.

مشاور حقوقی رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل بیان کرد: مردم عزیز ایران زمین با وجود همه انتقادات به حق، قطعا قدردان سطح امنیت موجود و جایگاه غرورآمیز امروز ایران در سطح جهانی بوده و با حضور حداکثری خود به بهترین شکل ممکن وفاق عمومی و وحدت ملی را به مسوولین تفهیم و به جامعه جهانی تحمیل و در مقابل انتظاراتی دارند.

شیرپور با اشاره به این انتظارات افزود: با راه اندازی دولت الکترونیک در همه حوزه ها و ایجاد شفافیت لازم، برای همیشه ریشه هر گونه فساد موجود در کشور را خشکانده و اعتماد عمومی جامعه را اعاده کنند. در راستای ایجاد عدالت اجتماعی، به کارگیری هر گونه نیروی انسانی و استخدامی در دولت، شرکت های دولتی، ارگان های عمومی غیردولتی و به طور کلی در قوای سه گانه را با سازگار قانونی و آزمون های استخدامی قانونمند و اعتمادساز نمایند. هر گونه انتصابات با سازگار از پیش تعیین شده و احراز امتیازات قانونی لازم توسط افراد صورت گیرد. مدیران در مقابل فعل و ترک فعل خود در عدم تحقق اهداف تعیین شده سازمانی مقرر در قوانین از جمله قانون پنجساله هفتم پاسخگو و محاکمه شوند. سرمایه گذاری افراد در بخش های مختلف، بخصوص در بخش تولید توسط دولت تسهیل، امنیت سرمایه گذاران تامین و تولیدات آنها توسط دولت تضمین شود. مذاکرات منطقه ای و جهانی برای رسیدن به فهم مشترک با جامعه جهانی انجام و شرایط زندگی عزتمندانه مردم توسط دولت بعدی فراهم شود. قوانین و مقررات تعارض منافع در انتصابات و انتخابات افراد ملاک عمل قرار گرفته و به مانند اکثر کشورها سرمایه رئیس جمهور، وزراء، نمایندگان مجلس و مدیران ارشد استانی و کشوری در بدو مسوولیت اعلام و به اداره مدیریت اموال مسولین تحویل و این افراد از محل سرمایه گذاری سرمایه خود غیرمطلع باشند تا تصمیمات خرد و کلان اتخاذ شده توسط این افراد تاثیری در نفع شخصی آنها نداشته باشد. کاندیداهای فعلی در همین مناظره های تلویزیونی نظر خود را در خصوص موارد مارالذکر صراحتا اعلام و چنانچه بعد از انتخاب بر خلاف آن عمل کنند توسط قوه محترم قضاییه پاسخگو گردند.

وی بیان کرد: اینجانب بعنوان یک معلم و وکیل دادگستری از همه آحاد جامعه از جمله اساتید، حقوقدانان، دانشجویان و خانواده آنها دعوت می کنم ضمن مشارکت حداکثری خود در پای صندوق های رای، در بین آحاد مردم عزیزمان حاضر و با ایجاد گفتمان با این عزیزان، برای مشارکت حداکثری در راستای تحقق اهداف متعالی یادشده تلاش کنند. چرا که بدترین انتخاب ها با عدم مشارکت حداکثری مردم اتفاق افتاده و بهترین راه ممکن برای ادامه راه حاضر و رفع نقیصه های موجود مراجعه به صندوق های رای می باشد.

شرکت حداکثری در انتخابات برای نظام بازدارندگی ایجاد می‌کند

مدیر عامل سازمان حمل و نقل شهرداری پارس آباد مغان گفت: شرکت پرشور و حداکثری در انتخابات و انتخاب رئیس جمهور مؤمن، انقلابی، آگاه، متخصص، متعهد می تواند ضمن کمک به حل مشکلات کشور، برای نظام بازدارندگی ایجاد کرده و تضمین کننده امنیت، عزت، اقتدار همه‌جانبه نیز باشد.

فرهاد عین اللهی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری گفت:  باید انسان‌های بزرگ و لایق در جایگاه‌های بزرگ قرار بگیرند. کشور ما احتیاج به رسیدن به مقاصد بزرگ اقتصادی دارد.

مدیر عامل سازمان حمل نقل شهرداری پارس آباد مغان انتخابات را از برکات انقلاب اسلامی دانست و گفت: شرکت در انتخابات ضمن اینکه یک وظیفه دینی و اجتماعی است؛ زمینه‌ای برای نمایش اقتدار ملی و کارآمد سازی سازمان‌ها و نهادها برای تحقق اهداف کشور به حساب می‌آید.

عین اللهی با بیان اینکه شرکت پرشور و حداکثری در انتخابات و انتخاب رئیس جمهور مؤمن، انقلابی، آگاه، متخصص، متعهد می تواند ضمن کمک به حل مشکلات کشور، برای نظام بازدارندگی ایجاد کرده و تضمین کننده امنیت، عزت و اقتدار همه‌جانبه نیز باشد.

وی در ادامه افزود: انتخاب رییس‌جمهور قوی و کارآمد برای مدیریت اجرایی کشور که دارای تفکر معقول و شجاعت در عمل  باشد و با برنامه‌ و با اجرای عدالت و مبارزه با بی عدالتی و به دور از فساد حرکت در جهت آرمان‌ها حرکت کند، می تواند در پیشرفت کشور نقش بسزایی داشته باشد.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل شهرداری پارس آباد بیان کرد: نقش مردم و رونق بخشیدن به جشن ملی انتخابات، گامی محکم و استوار در بهبود وضع موجود و تحقق اهداف صنفی و ملی است.

وی ضمن قدردانی از مردم عزیز ایران اسلامی تاکید کرد: مردم همیشه حماسه ساز بوده و این بار نیز در صحنه سیاسی کشور نقش آفرینی کرده و برگ زرین دیگری بر تاریخ کشور عزیزمان ایران می افزایند.

عین اللهی به خصوصیات رئیس جمهوری اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور آینده باید به معیشت اقشار دهک پایین جامعه توجه کند، رییس جمهور باید مقتدر، توانمند و آگاه به همه زمینه ها باشد و استفاده از نخبگان در بدنه دولت رئیس جمهور حزبی و جناحی نباشد.

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات عامل افزایش قدرت ملی می‌شود

نایب‌ رئیس و عضو هیئت مدیره کشت و صنعت دامپروری مغان با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو باید در کنار انتخاب کاندیدای اصلح ریاست جمهوری باشد، گفت: کاندید ریاست جمهوری باید صاحب دانش لازم برای ورود به این عرصه بوده و مردم او را امین خود بدانند که قطعا سابقه و تجربه این افراد باعث افزایش اعتماد عمومی برای مشارکت در انتخابات و بالا بردن شور انتخاباتی و انتخاب اصلح ترین فرد خواهد شد.

محبوب فروزنده گفت: با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۳ رویداد پیش بینی نشده بود و برگزاری انتخابات در کشور ایران اسلامی از افتخارات جمهوری اسلامی بوده و نظر به حساسیت و شرایط کشور و جامعه جهانی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم باید نماد وحدت ملی و وفاق عمومی و درنهایت ارتقای سرمایه اجتماعی نظام باشد که همین امر الزاماتی را می طلبد که از سوی متولیان امر باید مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: انتخابات این دوره باید برای آن طیفی که در سالهای اخیر از صندوق های رای روی برگردانده‌ و به نوعی قهر کرده‌اند دارای معنا بوده و بستر و شرایط همه جانبه مهیا باشد.

فروزنده به حادثه شهادت رئیس جمهور و یارانش که تاثر و همدلی عمومی وسیعی را رقم زد و نقطه وصل قاطبه جامعه و جریان های سیاسی شد، اشاره کرد و گفت: وفاق بر سر امر ملی و به همدلی نشستن برای تالمی بزرگ جلوه ای شیرین از وحدت ملی و همبستگی ایرانیان را نشان داد.

وی اضافه کرد: قدم بعدی برای نمود وحدت ملی ایرانیان و فراگیر کردن این همبستگی که اقتدار و قدرت کشور را رقم خواهد زد تلاش برای برگزاری انتخابات پرشور و باانگیزه صورت گرفته با آرای ریخته شده به صندوق‌های رای برای عبور از مشکلات کشور رئیس جمهور منتخب با سرعت بیشتری تلاش کند.

عضو هیئت مدیره کشت و صنعت دامپروری مغان تاکید کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی  مشارکت حداکثری مردم در انتخابات عامل افزایش قدرت ملی است‌.

وی ادامه داد: درشرایط فعلی لازم است حضور حداکثری وپرشور مردم پای صندوق های رای فراهم شده، چرا که امید آفرینی به شدت در افزایش مشارکت مردم در انتخابات موثر است.

فروزنده با بیان اینکه نکته بعدی بیان واقعی مشکلات و کاستی ها و ارائه راهکاری علمی و منطقی برای حل مشکلات توسط نامزدهای ریاست جمهوری است توضیح داد: اگر مردم احساس کنند کاندید ریاست جمهوری به توان داخلی کشور اعتقاد جدی داشته و دارای برنامه بوده و شعارهایش منطبق با برنامه و سیاست کلی نظام است و راهکار اجرایی برای برنامه داشته و دارای توان اجرایی هم بوده قطعا انگیزه برای حضور پیدا خواهند کرد

وی با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو باید در کنار انتخاب کاندیدای اصلح ریاست جمهوری باشد، گفت :کاندید ریاست جمهوری باید صاحب دانش لازم برای ورود به این عرصه بوده و مردم او را امین خود بدانند که قطعا سابقه و تجربه این افراد باعث افزایش اعتماد عمومی برای مشارکت در انتخابات و بالا بردن شور انتخاباتی و انتخاب اصلح ترین فرد خواهد شد.

محبوب فروزنده بیان کرد: نقش موثر مردم در انتخابات ریاست جمهوری بیانگر جایگاه والا و حضور اثرگذار مردم در نظام مردم سالاری دینی است، پرواضح است فرصت مغتنم انتخاب، وظیفه مردم را نیز در قبال حاکمیت سنگین تر کرده که به اذن الهی در ۸ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور پرشور و انتخاب آگاهانه درخت تنومند انقلاب اسلامی را در راستای خدمت بیش از پیش بارورتر خواهد کرد.

وی همچنین گفت: مسئولین نیز باید این وظیفه شناسی و حضور حداکثری مردم پای صندوق های رای را ارج نهاده و تمام توان و همت خویش را بکار برده و صادقانه پای کار بیایند و گرهی از گره های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه را بگشایند.

فروزنده در پایان با بیان اینکه یکی از دغدغه های اصلی و انتظارات مردم از رئیس جمهور آینده خدمت صادقانه و بر مبنای آرمان‌های انقلاب و شهدای عزیزمان بوده و برای مهار تورم و گشایش های اقتصادی حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی می‌باشد، افزود: ایجاد اشتغال و رفع بیکاری، مبارزه با فساد، گسترش آزادی‌های اجتماعی و فرهنگی از رویکردهای مهم دیگری است که برای مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس جمهور نباید اهل زندگی راحت باشد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: باید به کاندیدایی رای داد که در متن و بطن جامعه حضور داشته و اهل زندگی راحت نباشد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح نیا در خصوص اهمیت و حساسیت انتخابات اظهار کرد: آنچه که واضح است این است که انتخابات یک مسئولیت اجتماعی عمومی است چون که همه ما سرنوشت یکسانی داریم. همه ما سوار قطاری هستیم که روی ریل ارزشها و ملیت ما حرکت می‌کند و دلمان برای ارزشها ، ملیت و ایرانی بودنمان می‌سوزد. ما مسافرهای این قطار با همه وجود باید موانعی که پیش می آید را  برطرف کنیم و چیزهایی که باعث سرعت گرفتن این قطار می‌شود را مهیا کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی افزود: یکی از مباحث مهم کشور بحث انتخابات ریاست جمهوری است، ما در سالیان گذشته به این تجربه و نتیجه رسیدیم که شرکت در انتخابات مهم است و مهمتر از آن به چه کسی رای بدهیم هست . لذا باید به همدیگر «تواصی بالحق» کنیم که در انتخابات شرکت کنیم و تلاش کنیم مشکلات خود را خودمان حل کنیم. دشمن نه ما را می شناسد و نه ما را درک می کند و آن کسی که مملکت را آباد خواهد کرد ملت ایران است.

بهره‌مندی از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری در انتخاب اصلح

حجت الاسلام والمسلمین مصلح نیا در مورد نحوه انتخاب اصلح آنچه که مشخص و مبرهن است این است که باید در این راستا از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری بهره ببریم یعنی ما در یک پروسه و آموزش ۴۵ ساله از زمان انقلاب و با آزمون و خطا در مسیر انتخاب درست قدمهای خیلی بزرگی را برداشتیم و یاد گرفتیم که نباید اسیر تبلیغات سنگین و سهمگین کاندیداها یا طرفدارانش یا دشمنان این ملت شد.

وی ادامه داد: باید بدون حب و بغض و بدون غرض ورزی روی تک تک افراد مطالعه کرد و دید کدامشان به درد این ملت و مملکت ، نظام و انقلاب می خورد. یعنی کدامش وابستگی و دلبستگی به وعده های غرب ندارد. کدامش نقطه ضعف ندارد و اطرافیان کدامیک سالم و صالح و درست است. «تعرف الاشیاء باضدادها» یعنی اشیاء از راه نقطه مخالف و نقطه مقابلشان شناخته می‌شوند و به وجود آنها پی برده می‌شود. باید نگاه کنیم اطرافیان کدامیک مثلا پرونده اختلاسی و منبع فساد دارد و یا دل در خارج دارند و فرزند، فامیل و آشنا در کشور و دشمن این ملت دارند و یا کدامشان سالم زندگی کرده و شفافیت مالی و اخلاقی دارد. اینها در هدایت انسان به تشخیص اصلح کمک می کند، چرا که انتخاب صالح هم ظلم به ملت است، البته صالح خوب است اما سرعت اصلح و صالح تر را ندارد.

مسئولین فضای آرامش و بدون نگرانی از تخلف را آماده کنند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص نقش و وظیفه مسئولین در انتخابات گفت: نقش و وظیفه مسئولین اینست که فضا را آماده کنند که در حالت توام با آرامش و بدون نگرانی از تخلف و هر چیز دیگر، مردم با این ذهنیت در انتخابات شرکت کنند که رایشون احترام دارد و باز هم باید نشان دهند که امانتدار واقعی رای مردم هستند  و نظام جمهوری اسلامی در همه سالیان گذشته این را نشان داده است که در هر شرایطی آراء مردم به خودشان عرضه شده است و به تعبیر امام راحل در واقع میزان رای ملت بوده است و مردم این را احساس کرده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین مصلح نیا افزود: اما انتظارات و مطالبات از رئیس جمهور آینده بعد از شهادت دکتر رئیسی سنگین شده است، چرا که ایشان مرد صندلی نشین نبود که در صندلیش بنشیند و از هزاران کیلومتر آن طرف‌تر طرحی را افتتاح کند. ایشان در متن و بطن جامعه حضور داشت. در روستاها ، کپرنشین ها و در سیلابها و زلزله ها و در شرق و غرب کشور و در بیرون از کشور و سفرهای خارجی حضور فعال داشت و این چنین رئیس جمهوری که اهل زندگی راحت نباشد باید انتخاب شود و من به امید انتخاب درست ملت ایران اعتقاد دارم. نکته مهم این است که ملت نباید عصبی شده و وارد فضای دوقطبی های کاذب شوند که خدای ناکرده منجر به انتخاب غیر اصلح شود.

حفظ مصونیت کشور در برابر دسیسه‌های دشمنان در گرو حضور در انتخابات است

مدیر کانون فرهنگی و هنری امامزاده سید ابراهیم(ع) شهر لاهرود گفت: حفظ اقتدار، ابهت و مصونیت کشور در برابر دسیسه های دشمنان با حضور گسترده در انتخابات حاصل می شود.

اسماعیل دستگزار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی و شهدای خدمت، گفت: انتخابات صحنه شکوهمند تعیین سرنوشت کشور است و این انتخاب هرچه آگاهانه تر باشد آینده درخشان تری را برای میهنمان به ارمغان خواهد آورد.

وی با بیان اینکه انتخابات به عنوان مظهر اراده ملی و مردم سالاری دینی است، افزود: مشارکت در انتخابات یکی از عرصه‌های مهمی است که ملت عظیم‌الشأن ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، آن را در زمره وظایف شرعی، ملی و انقلابی تلقی کرده و با حضور هوشمندانه و انتخاب آگاهانه خود همواره ابهت، عزت، عظمت و اقتدار میهن اسلامی را به رخ جهانیان کشیده اند.

مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی(ع) شهر لاهرود خاطرنشان کرد: بی‌تردید حفظ اقتدار، ابهت و مصونیت کشور در برابر دسیسه ها و توطئه‌های دشمنان با حضور پرشور و گسترده در انتخابات حاصل خواهد شد. بنابراین نباید کمترین قصور، ناامیدی و بی‌تفاوتی نسبت به این مهم داشته باشیم.

دستگزار اذعان کرد: شرکت در انتخابات، رسالت همه کسانی است که عزت و اقتدار این خاک و سرزمین مقدس در روح و جانشان نهفته است و هر لحظه زندگی‌شان در پیوندی محکم، استوار و ناگسستنی با سرنوشت نظام و انقلاب قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: اینک هشتم تیر ماه سال جاری، میعادگاه عاشقان و دوستداران ایران است و وظیفه خطیر همه آحاد مردم عزیز، آن است که با عزمی راسخ ، همبستگی گسترده و  شور و شعور، حماسه‌ای جاودان خلق کنند.

مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی(ع) شهر لاهرود تصریح کرد: بدون تردید در این برهه حساس و سرنوشت ساز، نقش و تاثیر کانون های فرهنگی و هنری مساجد و  فعالان فرهنگی در دعوت آحاد مردم برای حضور باشکوه در صحنه انتخابات بر کسی پوشیده نیست که می توانند در کنار سایر اقشار در جهت اعتلای مردم سالاری دینی و اسلامی اهتمام ورزیده و ضمن ترغیب مردم، نقش سازنده تک تک افراد در سرنوشت کشور را تبیین کنند.

وی از  آحاد مردم دعوت کرد که در این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری حضوری پرشور و با شکوه داشته باشند تا مسیر آبادانی و اعتلای این خاک پرگهر، هموارتر و پرشتاب تر شود.

دیپلماسی و مدیریت قوی ؛ شاخصه اصلی رییس‌جمهور اصلح

مدیرعامل خانه مطبوعات استان اردبیل گفت: انتظارات مردم از رئیس‌جمهور بعدی به دلیل چالش‌های اقتصادی، امنیتی و انرژی هسته‌ای بالاست و دیپلماسی و مدیریت قوی می‌خواهد.

حبیب احمدی اظهار کرد: با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری از حساسیت بالایی برخوردار بوده و اختیار اداره کشور به دولت و در راس آن رئیس‌جمهور داده می‌شود، طبیعتا انتظارات مردم از رئیس‌جمهور بعدی چالش‌های اقتصادی، امنیتی و انرژی هسته‌ای بالاست و دیپلماسی و مدیریت قوی می‌خواهد که براین چالش‌ها فایق آمد.

وی افزود: ایجاد روزنه امید برای حل مشکلات مردم توسط رییس‌جمهور بعدی و وقوف مردم به اهمیت انتخابات و مشارکت حداکثری که در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی خیلی مهم است و می‌تواند مردم را با صندوق آشتی دهد به شرط اینکه کاندیداها و رسانه‌ها بتوانند این نقش را به خوبی ایفا نمایند و چون کاندیداها از چهره‌های شناخته شده نظام هستند و رزومه کاری و سوابق آنها مشخص و بر همگان مبرهن بوده، مردم با مطالعه سوابق و گذشته کاندیداها نیاز است برنامه‌ها و شعارهای انتخاباتی و میزان تعهد و پایبندی به نظام و انقلاب تصمیمات منطقی و معقول با خرد جمعی بگیرند.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان اردبیل خاطرنشان کرد: مردم نجیب، فهیم و انقلابی همیشه ثابت کرده‌اند در بزنگاههای تاریخی هیچ‌وقت پشت نظام و مسئولان را خالی نکرده‌اند بلکه برای آرمانهای انقلاب هزینه داده‌اند و در این انتخابات نیز مثل انتخابات گذشته پای صندوق‌های رای خواهند آمد ولی مسئولان امر باید قدر این ولی نعمتان را بدانند و برای آسایش و آرامش و رفاه اجتماعی همنوعان خودشان گام‌های اساسی و سرنوشت‌ساز بردارند و این مهم را نه در شعار بلکه در عمل ثابت کنند.

احمدی اظهار کرد: دغدغه معیشتی مردم این است که قدرت خرید آنان بالا برده شود و با ایجاد بستر اشتغال برای جوانان باعث رونق تولید در کشور شده و از طرف دیگر با کنترل و مهار تورم باعث ثبات فکری و رفاه اجتماعی را رقم بزند، اقتدار نظام اقتصادی در کنار قدرت نظامی می‌تواند سکوی پرتابی برای آمال و آرزوهای مردم و جامعه و نظام باشد و توسعه نیروی انسانی و فرهنگ جامعه که لازمه و شا بیت توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی شده که با ابزارهای مختلف از جمله رسانه و هنرهای هفتگانه می‌توان به این مهم دست یافت.

پاسخگویی در برابر مطالبات بحق مردم در دستور کار دولت چهاردهم باشد

دبیر هسته بین‌الملل بسیج دانشجویی استان اردبیل گفت: حکمرانی مطلوب و شایسته باید دارای شاخص‌هایی همچون پاسخگویی در برابر مطالبات مردم، پایبندی به قوانین الهی، قانون‌گرایی در برابر قوانین، شفافیت و سلامت مالی و دارای بینش تمدنی و توجه به علم محوری و عمل دانش‌بنیان باشد.

پویا حاجی‌وند اظهار کرد: بررسی تحولات سیاسی و اجتماعی ایران در دوره دولت سیزدهم شهید رئیسی نشان می‌دهد که در ۳ سال اخیر اقدامات مهم و اثرگذاری در راستای رفع چالش‌های موجود در کشور و حرکت به سمت پیشرفت ایران اسلامی در سه محور اقدامات زیربنایی، رشد شاخص‌های کلان اقتصادی و همچنین سیاست خارجی انجام شده است.

وی افزود: چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت و حساسیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که اولا رئیس جمهور آینده باید ادامه دهنده راه شهید رئیسی و شهدای خدمت باشد و دوما تلاش‌های مضاعف رئیس‌جمهور شهید در عرصه اجرایی توقعات مردم از دولت بعدی را بیشتر می‌کند لذا باید توجه داشته باشیم که دولت چهاردهم ادامه دهنده مسیر دولت شهید رئیسی باشد که مستلزم انتخاب بهتر با پشتوانه قوی از سوی مردم است.

حاجی‌وند خاطرنشان کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی، ایجاد دولت اسلامی از سلسله مراحل تشکیل تمدن نوین اسلامی بسیار مهم است و با توجه به اینکه در سطح کلان و نظام بین‌الملل تحولات بین‌المللی در گذار به سمت ایجاد نظم نوین جهانی است و همچنین وضعیت کنونی جامعه که علی‌رغم وجود مشکلات و چالش‌های اقتصادی و معیشتی دولت سیزدهم توانست برنامه‌های اساسی برای حل آن‌ها عملیاتی کند بنابراین امروز تلاش برای روی کار آمدن دولت تراز انقلاب اسلامی ضرورت یافته است.

دبیر هسته بین‌الملل بسیج دانشجویی استان اردبیل اذعان کرد: معیارهای انتخاب رئیس‌جمهور آینده از اهمیت بیشتری برخوردار است چون سیاستمدار تراز انقلاب اسلامی می‌تواند دولت تراز انقلاب اسلامی را تشکیل دهد که دارای شاخص‌هایی از جمله پای‌بندی به ارزش‌های مبنایی و اساسی همچون اسلام ناب محمدی، محور بودن مردم، تحول و پیشرفت، حمایت از محرومان، پایبندی به همت بلند برای دستیابی به آرمان‌ها و امیدآفرینی، پایبندی به استقلال کشور در زمینه سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و حساسیت داشتن در برابر دشمن باشد.

طبق اظهارات وی براساس منویات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، حکمرانی مطلوب و شایسته باید دارای شاخص‌هایی همچون پاسخگویی در برابر مطالبات مردم، پایبندی به قوانین الهی، قانون‌گرایی در برابر قوانین مصوب قوه مقننه، شفافیت و سلامت مالی، مبارزه با فساد با استفاده از روش‌های نظارتی و بازرسی، کارآمدی و اثربخشی با تکیه بر ظرفیت‌های کشور، عدالت خواهی و عدالت گستری برای محرومیت‌زدایی، مشارکت‌جویی و مردم‌گرایی، اعتقاد به اقتصاد مقاومتی، مسئولیت‌پذیری و خدمت‌گذاری، شایسته‌سالاری، آرمان‌گرایی و دارای بینش تمدنی و توجه به علم محوری و عمل دانش‌بنیان باشد.

دوری از یاس و ناامیدی و پرهیز از مسائل تفرقه برانگیز می‌تواند موجب افزایش مشارکت شود

مسئول بسیج رسانه استان اردبیل یادآور شد: دوری از یاس و ناامیدی و پرهیز از مسائل تفرقه برانگیز می‌تواند موجب افزایش مشارکت شود و همچنین یادآوری موفقیت ها و پیشرفت های ایران در سال های اخیر است.

 اسلام پیله‌ور ملکی اظهار کرد: تمامی انتخابات از اهمیت برخوردار هستند اما انتخابات هشت تیر از اهمیت دو چندانی برخوردار است، چون بایستی یک نفر به عنوان رئیس جمهور برای ایران اسلامی انتخاب شود، فردی که بتواند ادامه دهنده رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی باشد و در این برهه از زمان حساس کشور چشم جهانیان به فردای انتخابات است که چه کسی به عنوان رئیس جمهور انتخاب می شود.

وی افزود: بهترین روش برای جلب مشارکت مردم امید آفرینی برای فردای ایران اسلامی است. همان طور که رهبر معظم انقلاب فرموده است ما به قله ها دست یافته ایم و اندکی دیگر به قله سربلندی خواهیم رسید پس اگر امید را در دل مردم زنده کنیم بهترین راه جلب مشارکت مردم خواهد بود.

مسئول بسیج رسانه استان اردبیل یادآور شد: دوری از یاس و ناامیدی و پرهیز از مسائل تفرقه برانگیز می تواند موجب افزایش مشارکت شود و همچنین یادآوری موفقیت ها و پیشرفت های ایران در سال های اخیر است. اگر موفقیت ها و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای مردم بازگو شود مطمئنا مردم با علاقه و امید زیاد در صحنه حضور یافته و رئیس جمهور خود را انتخاب می کنند.

مسئول بسیج رسانه استان اردبیل در ادامه گفت: باید دستاوردهای خود را ارج نهاده و در یک مقایسه منصفانه دیروز خود را با امروز قیاس کنیم، بدانیم چقدر پیشرفت کرده ایم، کجا بوده ایم و به کجا رسیده ایم، این کلید پیروزی است.

پیله ور افزود: برای انتخابات صرف مشارکت چاره ساز نیست بلکه باید انتخابی اصلح و آگاهانه داشته باشیم. برای انتخاب اصلح بهترین راه گوش دادن به فرامین مقام عظمای ولایت است که حضرت آقا در سخنان خود بارها خصوصیات و ویژگی یک رئیس جمهور اصلح را برشمردند.

وی ادامه داد: از جمله خصوصیات رئیس جمهور اصلح می توان به بهتر و جلوتر بودن در تقید دینی، عقیده جدی به مبارزه با فساد، اصرار بیشتر به استقلال کشور، جدی تر بودن برای منافع ملی، نداشتن تعصبات جناحی و قربانی کننده منافع خود در جهت منافع ملی اشاره کرد که همگی آن از بیانات معظم له می باشد. اگر در انتخاب گوش به فرامین رهبر عزیزمان دهیم حتما موفق بوده و فردی را به این منصب انتخاب می کنیم که ایران اسلامی را از این بیشتر به سرمنزل مقصود خواهد رساند.

مسئول بسیج رسانه استان اردبیل اظهار کرد: در این رابطه مردم بزرگترین نقش را دارند، در کشور ما مردم حرف آخر را می زنند یعنی همه چیز به دست مردم رقم می خورد، مردم با حضور با بصیرت و آگاهانه خود اول مشارکت بسیار بالا را رقم می زنند و بعد با انتخاب خود راه را برای پیشرفت کشور عزیزمان هموار می سازند، حضور همیشگی مردم ولایت مدار کشور نشان داده است که همیشه در صحنه هستند و آرمان های خود را از عمق وجود دوست داشتند و به این آرمان ها افتخار می کنند و از هر تلاشی برای نیل به آن فروگذار نخواهند کرد.

پیله ور بیان کرد: انتخابات یکی از این موارد است که به فضل الهی بار دیگر شاهد این حضور بسیار پررنگ مردم همیشه در صحنه خواهیم بود و این بار نیز مردم با مشت محکم بر دهان یاوه گویان انقلاب و دشمنان آن خواهد زد.

مسئول بسیج رسانه استان اردبیل اذعان کرد: مردم از رئیس جمهور خود انتظار دارند که با انرژی و توان بیشتر راه خدمت به این کشور و مردم را در پیش گرفته و همچون رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی به صورت انقلابی و جهادی پای کار انقلاب باشد و برای پیشرفت و سربلندی ایران عزیز تلاش کند که حتما خداوند برای این تلاش ها پاداش خواهد داد.

وی افزود: امید داریم مردم همیشه در صحنه روز هشت تیر نیز به پای صندوق های رای آمده و با مشارکت بی نظیر خود و مهم تر از آن با انتخاب اصلح بار دیگر نشان دهند که گوش به فرمان ولی و رهبر خودشان دارند.

گزارش: ابراهیم عزیززاده

انتهای پیام

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ایران قوی با مشارکت در انتخابات/ نظر دانشگاهیان و مسئولان اردبیلی در مورد انتخابات" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ایران قوی با مشارکت در انتخابات/ نظر دانشگاهیان و مسئولان اردبیلی در مورد انتخابات"، کلیک کنید.