پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود
سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در روز های ۲۵ و ۲۶ مجله عصر نو، ۱۴۰۳ در شهر تهران برگزار می شود.
به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا؛ سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران روز چهارشنبه، ۲۵ مجله عصر نو، ۱۴۰۳ لغایت پنجشنبه، ۲۶ مجله عصر نو، ۱۴۰۳ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.
محور های سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران به شرح ذیل است:
-کاهش و بازیافت ضایعات صنایع غذایی
– روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– کنترل بهداشت و کیفیت غذا
– غذاهای مفید، پری بیوتیک و پروبیوتیک
– کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
– ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذا
– امنیت و ایمنی غذایی
– بحران آب و صنایع غذایی
– غنی سازی مواد غذایی
– فناوری نانو و بیوتکنولوژی نانو در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
– راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
– فرمولاسیون غذا
– صنعت فرآورده های گوشتی
– صنایع تولید غلات
– صنایع بسته بندی مواد غذایی
– صنایع لبنیات
– صنایع نفت
– سایر تحقیقات جدید در صنایع غذایی
دانشجویان، پژوهشگران و علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس به نشانی https://civilica.com/l/۱۵۶۵۳۵/ مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود"، کلیک کنید.